Kurcze, super fotorelacja. Moim małym marzeniem jest, żeby kiedyś się nauczyć konstrukcji silnika i kupić jakiegoś grata i go samemu odbudować w wolnym czasie jako projekt. Auto nie mogło trafić w lepsze ręce!
Kurcze, super fotorelacja. Moim małym marzeniem jest, żeby kiedyś się nauczyć konstrukcji silnika i kupić jakiegoś grata i go samemu odbudować w wolnym czasie jako projekt. Auto nie mogło trafić w lepsze ręce!
WooooW !!! No i ja teraz żałuję że jak miałem swoje cacko to się jednak nie skusiłem na odwiedziny w Twoim warsztacie. Jednak niunia i tak trafiła w Twoje ręce z następnym właścicielem Marcinem.
Twoje TT wymiata - felgi w zestawie z tym "raceowymi" oponkami coś pięknego ! Czemu ja nie widziałem na Rudzie Śląskiej pod Tesco nigdy Twoich aut ?!? Regularnie co jakiś czas tam bywam i takie cudo jak S4 by nie przeszło nie zauważone oraz TT ! Do zobaczenia może na jakimś spocie świątecznym
Ja bym zalozyl ta oslone walu i przegubu. Raz ze piach a dwa ze temperatura od wydechu i będzie to korodować.
Przekozak
Powiedz mi Gracjan gdzie tip kupiłeś i ile trzeba wyłożyć bo juz widzę ze mój popekany
Czemu jeszcze mnie nie odwiedziłeś ? Ruda blisko a byśmy przynajmniej jakąś szybką polerkę zrobili i wosk ... ra.vi za tip musisz liczyć około 200-250zł ale równie dobrze możesz kupić chińczyka (taka sama jakość i wiele osób używa) a wtedy cena spada w dół. Ps. Podoba mi się ten felunek
Super fotorelacja Bardzo fajnie że uratowałeś to auto Jedynie z tą rudą na tylnym zawieszeniu mógłbyś powalczyć
TIPa kupiłem za 200zł, to chińczyk który nie pasował za dobrze ale po małych przeróbkach dało się zamontować i dobrze siedzi
No lakierniczo trzeba by się zaopiekować bo jak na razie mechanika byłą dla mnie najważniejsza i nie zwracałem uwagi na rysy czy hologramy, w Twoich rejonach bywam dość często bo ojciec ma działkę w Boguchwałowicach, jak będę się wybierał TT to dam znać
Jak auto zostanie na dłużej to pewnie przy luźniejszym czasie na warsztacie rozbiorę wszystko do gołego, pójdzie w proszek itd
Ostatnio edytowane przez GracjanTT ; 28-06-2019 o 15:23
jestem za jasną felgą do ciemnego auta
Gracjan jak dla mnie OZ jest piękna!