Karton i różowe jednorożce?
AUDI nie przestaje się kochać.
ogólnie to miałem już wcześniej napisać ale jakoś nie miałem natchnienia... jako że powoli zaczęła mi padać lampka z podsufitki to pomyślałem nad wymianą na działającą. Oczywiście pomyślałem o osobie pewnej z grupy TTPOLand na fejsbuku, pewnym panie Robercie. Niestety nie mogę polecić u tego kogoś zakupów, a raczej zakupów po przez opcję "wysyłka". Nie dosyć że czeka się po miesiąc na dostawę to jeszcze elementy, które wymontowywują pracownicy Roberta, są w opłakanym stanie. Konkretnie sam Robert jest w porządku i polecam u niego tylko opcję odbiór osobisty, ale nie które osoby u niego pracujące i rozkładające TT na części są w stylu chyba "Francik ja tu jeb*ę a ty młotem pierdoln*j i wyskoczy ten plastik, to i tak na złom idzie pszecaaa... "
Mam łącznie 4 lampki z podsufitki, w każdej jest "coś" brak blaszki, połamane zaczepy po wyciągnięciu chyba majzlem do kucia.
krótko mówiąc TYLKO ODBIÓR OSOBISTY ORAZ OSOBISTY DEMONTAŻ u Roberta i wszystko będzie rewelacyjnie bo ceny ma super fajne. Żadnych wysyłek... soryyy...
Łącznie wydałem 210zł na rączki z boczków, lampki z rejestracji, panel z sterowania lusterek (było mi potrzebne tylko pokrętło) no i lampka z podsufitki...
Gdy już przyszła któraś z kolei uszkodzona lampka to się zdenerwowałem i zamówiłem nówkę sztukę od wiadomo kogo, czyli naszego Michała.
320 zł i proszę bardzo !
Wszystko perfekt jak zawsze ! Brawa dla Michała.
ps. Robert zachował się w porządku i na swój koszt posyłał kolejne lampki a finalnie powiedział że mam te 210zł do odjęcia jak przyjadę po elementy zawieszenia (na zapas do regeneracji) ale wysyłki nie polecam niestety
Zapas lampek jest, a grudzień co raz bliżej
Już jest jedna i nowa więc starymi zepsutymi się nie będe zajmować jak ktoś chce to oddam za free lub browara na "zakończeniu sezonu"
A jest jakas sprawna i z niepowycieranymi przyciskami? Bo ja mam szarą a potrzebuje mieć czarna do swojej czarnej tt. Kiedyś kogos poratowałem lanpką a teraz mi by sie czarna przydała...
Można odebrać na zlocie tzn na zakończeniu sezonu już za tydzień. (Jak chcesz więcej info to wyślij PW , to będe mógł sprawdzić która działa najlepiej)
A jak kogos nie bedzie na zlocie? Chyba ze zuczek odbierze dla mnie jedna jesli to nie problem
Pawle nie widzę żadnego problemu przyślij naszego Żuczka z kilkoma Porterami i masz ode mnie te 4lampki i możesz działać z nimi. Jak chcesz to daj znać i zabieram je na zakończenie sezonu i mogę przekazać je komu tylko chcesz
ps. nie musi być to Żuczek chętnie oddam wszystkie 4 i może ktoś znający się na rzeczy coś z nich zdziała inaczej je wywalę do kosza po prostu.