My z Warszawy, razem z Raidenem i Krystianem ruszamy o 11.00 ze stacji Lukoil, Aleja Krakowska 215, 05-552 Łazy
My z Warszawy, razem z Raidenem i Krystianem ruszamy o 11.00 ze stacji Lukoil, Aleja Krakowska 215, 05-552 Łazy
Kochani !
Zakończenie sezonu 2018 już za 11 dni Przypominam o wpłatach pozostałej części kwoty. Większość osób już wszystko uregulowała, za co dziękuję.
Na chwilę obecną niestety nie mam już wolnych miejsc, przykro mi z tego powodu. Szczerze mówiąc, nie spodziewałam się tak licznego odzewu Na przyszłość będę wybierała większe ośrodki/hotele, ten na rozpoczęcie sezonu 2019 z pewnością taki jest Buziaki i do zobaczenia !
Nie wiem jak tam ekipa z śląska ale ja z Sylwią dopiero po pracy będę jechać czyli około 17:00-18:00 będziemy wyjeżdżać... więc na miejscu około 20:00 powinniśmy być mam nadzieje....zostawcie nam jakąś kolację
Uwaga ! Uwaga !
WOLNE MIEJSCA !
Zainteresowane osoby zapraszam do kontaktu w wiadomości prywatnej lub pod numerem telefonu 697217859
Ostatnio edytowane przez elmacho ; 01-10-2018 o 19:29
Dziś musi padać, by w weekend było słonko
Pozdr
Miki
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Szczęśliwy zbieg okoliczności spowodował, że też się pojawię na zlocie
Do zobaczenia w piątek.
Ostatnio edytowane przez PiotrekHIT ; 06-10-2018 o 07:49
Hej, czy to przypadkiem nie było w okolicach Wrocławia?
Audi TTS 2011 Quattro S-Tronic
A, to spoko. Pierwszy rzut w mapy google pokazał mi miejscowość w okolicy, więc się zastanawiałem, czy nie spaliłem :P
Audi TTS 2011 Quattro S-Tronic
Pozdrawiam wszystkich z oblężonej ttki
Wpadliśmy na chwilę, przywitaliśmy się... z obchodu po Krzyżtoporze musieliśmy uciekać na chwilę, a potem zamiast wracać to stwierdziliśmy, że pójdziemy pooglądać samochody (w końcu po to przyjechałem). Dobrze zrobiliśmy, bo po powrocie zaczęliście wyjeżdżać na jedzenie.
Po dzisiejszych doświadczeniach będę się starał na jakiś zlot wpaść w pełnym wymiarze godzin, póki co dzięki za powitanie!
Galeria wybranych zdjęć
Zajawka:
Przepiękny widok na otwarciu sezonu 2019 muszę być obowiązkowo!
No smuteczek mnie dopadł ... tak pięknie było i wreszcie człowiek się trochę odstresował. Najgorsze jest to że aby z każdym pogadać to byśmy musieli mieć te zloty przynajmniej tygodniowe.
Poniżej parę fotek, resztę fotek wrzuciłem na TT-Tkowiczach.
byle by do następnego ! Dziękuje bardzo Patrycji za mega organizację i efekt ! rewelacja
Mam nadzieję, że na rozpoczęciu sezonu 2019 będzie podobna (albo i większa!) frekwencja, bo też chętnie chciałbym się zjawić
Kochani !
Pragnę Wam serdecznie podziękować za wspaniałe spotkanie, bo prawda jest taka, że gdyby nie Wy i Wasza pozytywna energia to nie byłoby tak świetnie Jesteście znakomici ! Frekwencja dopisała, co bardzo mnie cieszy. Mam nadzieję, że większość osób jest zadowolona. Jak to mówią, co złego to nie ja
Na grupie facebookowej są 2 filmiki, które udało mi się zmontować. Nie jest to jakiś profesjonal, ale pamiątka będzie
Szykujcie się na kolejne zloty
Do zobaczenia !
Ostatnio edytowane przez PaTTrycja ; 08-10-2018 o 00:16