Nic dodać nic ująć, polecam po raz kolejny. Michał stanął na wysokości zadania, znalazł części jakie chciałem i nawet nie zdążyłem zapytać kiedy wyśle, a już są u mnie.
Dzięki
Nic dodać nic ująć, polecam po raz kolejny. Michał stanął na wysokości zadania, znalazł części jakie chciałem i nawet nie zdążyłem zapytać kiedy wyśle, a już są u mnie.
Dzięki
https://www.klubtt.pl/showthread.php...howka-ROADSTER!
Zadzwoniłem, co potrzebuję Michałowi powiedziałem, niebawem wszystko już w domu miałem.
AUDI nie przestaje się kochać.
Cześć Michale. Masz pełną skrzyknę więc piszę tu.
Mam od czasu do czasu problemy z doładowaniem. Niebezpieczne przy wyprzedzaniu to jest, cały czas z tyłu głowy mam, że maszyna może nie pociągnie jak należy... Dlatego nie wyprzedzam A tak na serio, jakiś czas już to trwa. Pytałem o to tu na forum nawet ale bez odzewu.
Warsztat mi zdiagnozował, że to może problem z turbiną. Nie do końca jednak dowierzam im. Ostatnio stwierdziłem, że diagnozują chyba moją kieszenią.
Źle dzieje się tylko w okolicy wyższych obrotów, ok. 4 tys. i nic poniżej ani powyżej. Podejrzewam zawór podciśnienia (N75 bodajże się zwie to ustrojstwo). Ile może taki kosztować u Ciebie? Mam silnik BAM z 2001.
Szybko, sprawnie, stosunkowo tanio Doradził, wycenił, a jak zapakował... Tyle folii bąbelkowej dawno nie widziałem wszystko super bezpieczne
"A kiedyś to ja Wam wszystkim pokażę! ale na razie mi się nie chce." - Motto mojej teTTuni co imię jej brzmi Skarbek
Poszło pw
Poszło pw
Poszło PW
witam potrzebuje tłoki nadwymiar do 1.8 bam np mahle 0331412 lub inne