Plan "A" ma sens moim zdaniem. Także byłbym chętny na takie rozwiązanie
Plan "A" ma sens moim zdaniem. Także byłbym chętny na takie rozwiązanie
również jestem za planem "a" tak że jak coś to ja się tam będę czaić około tej 10:00
Plan A, popieram
To ja również za planem A jestem. Delleto a bilety wszystkie drukne i rozdam na miejscu.
MÓwca a co do Ciebie to muszą być z tego co wiem bilety klubowe... najwyżej podczas imprezy postaram się Cię przecisnąć do nas.
Ostatnio edytowane przez mody ; 30-08-2018 o 10:16
Jak będziecie juz ustawieni to wyślijcie mi na fejsie (Bartosz Kluza) albo na fp "barberTTproject" pinezke albo skrina z mapy gdzie jestescie to podjade
jak na razie to wedlug prognozy pogody to raczej bedziemy siedziec w autach :/ albo przynajmniej miec wielkie parasole bo w sobote deszcze a w niedziele dla odmiany jeszcze wiecej deszczu plus burze ... tak ze nie za wesolo to wyglada.
Na ten czwartek organizuje sobie grilla i codziennie patrzę na zmieniające się prognozy. W ostatnich dniach codziennie co innego prognozują...
Audi TTS 2011 Quattro S-Tronic
Zapewne nie mam co liczyć już na wjazd z wami ale jakby co tez zamierzam się wybrać
W końcu już od 5 lat nie byłem nigdzie na spotach i iprezach a 300 km mnie nie zraża
Wjedziesz indywidualnie, a nas spokojnie znajdziesz.
Podpowiem, szukaj kilku AUDI TT w grupie.
AUDI nie przestaje się kochać.
Aktualizacja tematu. Mam Wasze bilety bo Mody będzie wcześniej organizował nam "dobre miejsce" Także widzimy się na 3 Stawach - kto by potrzebował info dodatkowego to moj nr tel na prv. Kończcie mody, myjcie, polerujcie i się widzimy w weekend