1. Mody
2. Delleto
3. Maciek + 1 pasażer
4. tb1308 + 1 pasażer
5. Kanapa + Sylwia
6. elmacho + 1
7. Bebok + 2 (lub 1 jeśli będzie problem)
8. Miki
Pozdr
Miki
1. Mody
2. Delleto
3. Maciek + 1 pasażer
4. tb1308 + 1 pasażer
5. Kanapa + Sylwia
6. elmacho + 1
8. Miki
Pozdr
Miki
Ja będe na miejscu jako TuningKingz, pewnie podjade do was się przywitac
1. Mody
2. Delleto
3. Maciek + 1 pasażer
4. tb1308 + 1 pasażer
5. Kanapa + Sylwia
6. elmacho + 1
8. Miki
9. Kaba
Dobra i jaki mamy rozwój wydarzeń? wszyscy popłacili? ... jeśli tak to spotykamy się wcześniej jakąś grupką w konkretnym miejscu i wjeżdżamy razem ?
Jak już będziecie na miejscu to wrzucajcie fotki w temat
Szkoda, że nie trafiłem wcześniej na ten post.
Oczywiście będę na summer z osobą towarzyszącą bilet zakupiłem 14.08.
Bilety już u mnie na mailu. Także prosiłbym o jakiś kontakt gdzie mógłbym wam te bilety przesłać. Najlepiej email. Miki napiszę do organizatorki i zapytam czy nie będzie problemu że będzie stało jedno auto więcej .
Chętnie dołączymy do grupy na wspólny wjazd, bilety już mamy łącznie z wykupionym parkingiem na lotnisku. Chyba, że miejsca dla grupy na lotnisku są ściśle wyliczone.
Ostatnio edytowane przez MÓwca ; 29-08-2018 o 19:31
To może ustalmy jakąś godzinę a ewentualnie Ci co by dojechali później czy coś to dostaną bilety. Co wy na to? Miki a co do Ciebie to powiększyli nam sektor o 1 auto więc nie ma problemu, tylko musisz sobie kupić bilety klubowe we własnym zakresie
MÓwca to są bilety klubowe?
Kanapa "stara" ...ale ma super pomysły Myślę że byłoby fajnie abyśmy wjechali na tą imprezę wszyscy razem.
Przedstawiam więc jakąś luźną propozycję wjazdu na imprezę.
Impreza zaczyna się:
15 wrz - godz. 09:00
Adres:
Katowice-Muchowiec Airport
Balonowa, 40-271 Katowice
Plan "A"
Jeżeli start jest zaplanowany na 9.00 - 15.09.18r - proponuję spotkać się o godz. 10.00 na CH 3 STAWY. Mamy wjazd inną bramą niż zwiedzający także korki/zatory mogą być bo dużo jest klubów - chyba że nie wszystkie będą chciały wjechać o tej samej porze i może przyjadą później
Nie ma chyba sensu abyśmy się spotykali o 6 rano aby wjechać jako pierwsi bo to za wcześnie a po pierwsze mi się nie chce wstawać .... :/
Punkt zborny na CH 3 STAWY i tam np. rozdać bilety/chyba że wcześniej porozsyła je MODY na @ i każdy sobie wydrukuje.
Kto by się pisał na zbiórkę na CH 3 STAWY na godz. 10.00 ?!
Wjazd realny ok. 10 - 12 ?! Nie wiem ile będzie aut w kolejce do wjazdu.
Czy jednak trzeba być na rozpoczęciu imprezy i wstajemy rano ?!? Inną godzinę/miejsce ?! Proponujcie !
Plan "B"
Jeżeli każdy sobie wydrukuję to każdy może przyjechać o której chce/będzie mógł - jeżeli taki plan Was interesuję to ok nie ma z tym problemu - zostawi się miejsca na brakujące auta.