W jakim sensie? Wymiary?
W jakim sensie? Wymiary?
Audi TTS 2011 Quattro S-Tronic
Jeśli dobrze pamiętam, to powinno być 19" 9J ET 52 5x112 57,1
AUDI nie przestaje się kochać.
Zgadza się. Niestety nie znam masy, bo nie mam czym zważyć. Felgi te są magnezowe, wzmacniane. Tak jak wcześniej wspominałem, na nich założone mam Turanzy t005 255/35 r19.
Tak teraz patrzę na zdjęcia i widzę, że nie masz zaślepki za przednią, lewą kratką zderzaka. Nie widzę, jak sprawa ma się ze stroną prawą?
Z tymi zaślepkami dłuższą historia... Druga jest. Brakuje jeszcze jakiś pod maską...
Daj zdjęcia, zobaczymy czego brakuje, to sobie skompletujesz.
Po pracy na spokojnie to ruszymy... Ale wiadomo, wszystko jakiś syf plastiki a wszystko kosztuje...
Fajnie, że auto już śmiga - prezentuje się zacnie
Za każdym razem, jak sobie popatrzę na poliftowego TTS’a, nachodzi mnie chęć, żeby tak odmłodzić swojego
Korzystając z okazji zadam pytanie - jakie fajne akcesoria do MK2 używacie? Planuje zakup zaślepek na śruby od felg, siatkę do bagażnika, półkę bagażnika, taśmy na gaśnicę. Znacie coś jeszcze fajnego?
Ja ostatnio kupiłem szelki, taśmy na gaśnicę, bo absolutnie nie było pomysłu gdzie ją umieścić Teraz ładnie trzyma się boczku w bagażniku.
Akurat myślałem o umieszczeniu jej przy nogach pasażera... Ale muszę się zdecydować, czy w ogóle wezmę. Poza tym wiele pierdół dekoracyjnych, kwestia czasu i pomysłu. Trafiłem nawet na napis Quattro na przedni grill i się zastanawiam jak by to wyglądało. Przypomnijcie mi kto miał taki (pod tablicą rejestracyjną, podobnej wielkości).
Ps. No tak, ten Pan od 50 twarzy coś na tej zasadzie myślałem, tylko nie wiem, czy warto...
Ostatnio edytowane przez marik ; 06-08-2018 o 14:24
elmacho ma taki napis.
Właśnie o nim mówię ale chyba odpuszczę...