Wczoraj w sobotę lz7k kolorek z dwoma białymi pasami przez całość -Krakow Kazimierza Wielkiego
Pozdrawiam
Miki
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Wczoraj w sobotę lz7k kolorek z dwoma białymi pasami przez całość -Krakow Kazimierza Wielkiego
Pozdrawiam
Miki
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Dziś na trasie Toruńskiej
Wczoraj w Strzelcach Opolskich przy ul. Opolskiej, czarny, zaparkowany na posesji obok Europarts. Mało tego w Strzelcach. Jak na razie widziałem tylko czarnego i niebieskiego.
dzis w Grudziądzu taka
A co tu się wydarzyło?!
Ta czarnulka na stałe jeździ po Grudziądzu od dawna , ale właścicielka chyba tu nie zagląda.
Pozdrawiam kolegę z Ursusa. Lekko niespodziewane spotkanie
Ostatnio edytowane przez Slim1799 ; 29-06-2018 o 22:38
Akurat w moim przypadku Piastowska
Dziś przy Biedronce w Bobrownikach (powiat będzinski) zaparkowała obok mojej młodsza srebrna koleżanka Pozdro "Luzak"!
https://zapodaj.net/0451b1e61914d.jpg.html
Kraków koło Wislanych Tarasów srebrna na Kwi.... Pozdrawiam
Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka
Dziś 02.07.2018 ok. godz. 13:40 ul. Czerniakowska, pozdrowienia dla kierowcy płci męskiej.
Dziś 02.07.2018 ok. godz. 18:10 ul. Kondratowicza, pozdrowienia dla kierowcy płci męskiej (Jano to TY?)
Dziś 02.07.2018 ok. godz. 18:30 ul. Łabiszyńska (zjazd z ronda w kierunku Kondratowicza) , pozdrowienia dla kierowcy płci żeńskiej
Pozdrowienia dla warczącego kierowcy w moim lusterku(fazer?)
Pozdrawiam. Czyja?
Dzisiaj ok 11-stej w Strzelcach Opolskich mijałem srebrne cabrio. Aż mi się gęba ucieszyła Nie wiem na jakich blachach, za późno.