Dziękuję Fazer, dziękuję Kanapa :-*
Dziękuję Fazer, dziękuję Kanapa :-*
Jak zawsze miło obejrzeć fotki i filmiki ze zlotu. Mam nadzieję, że na którymś z następnych i mnie nie zabraknie.
Audi TTS 2011 Quattro S-Tronic
Cześć
Chciałam raz jeszcze, oficjalnie podziękować wszystkim za super spędzony czas. Za obecność i świetną atmosferę jaką stworzyliście Dziękuję za wsparcie, wszelką pomoc i miłe słowa, za zaufanie i zaangażowanie. Mam nadzieję, że Was nie zawiodłam. Za wszelkie niedociągnięcia lub niedogodności przepraszam, jak wiecie był to mój debiut, tak więc proszę o wyrozumiałość Jeśli nie macie nic przeciwko, a nie ma innej chętnej osoby, to chętnie zorganizuję dla Was zakończenie sezonu oraz przyszłoroczny zlot Pozdrawiam Was serdecznie i podsyłam link do zdjęć : https://we.tl/7rkc42hQ9d Buziaki :*
Zlot był super Pati, jesteśmy zadowoleni że was odwiedziliśmy, na pewno jeszcze skorzystamy w przyszłości. Bardzo nam się podobało. A zdjęcia
bardzo ładne.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez robson73. ; 09-06-2018 o 06:03 Powód: Zła
Pati, kiedy przysłowiowa wisienka - filmik?
Pozdr
Miki
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jeszcze trochę wspomnień w formie video
Link do pobrania filmu : https://we.tl/zQoxsWvecO
No i nie mam nóg, filmik urywa "tyłek" wraz z nogami ... jest świetny i bardzo mi się podoba !! Brawo !!
Widzę, ze sporo się działo, fajnie
Fajny filmik. Szczerze duzo bardziej zacheca niż rok temu. Może brakowalo jeszcze jakiegos ujecia z jakis pojedynkow tt albo ostrych przejazdów. Poza tym widze ze i atrakcji niebrakowalo. Może jak kiedyś poskladam tt to i zawitam)
No z tego co oglądam i czytam to zlocie poprostu baja. Kanapa mi opowiedział trochę i jak tylko się uda następnym razem to i ja zawitam o ile moja połowa też będzie chciała wziąć w tym udział
Cieszę się, że video robi na Was pozytywne wrażenie Też mi się podoba. Z pewnością miło będzie się wracać wspomnieniami do tego zlotu, tak jak i do poprzednich. Fajna pamiątka
No i fajnie że szybko go zrobili