Czy z Warszaway jedzie jakaś grupa zorganizowana jesli tak to gdzie sie spotykamy i o której?
Czy z Warszaway jedzie jakaś grupa zorganizowana jesli tak to gdzie sie spotykamy i o której?
Tak, spotykamy się o 9 przy McDonaldzie w Nieporęcie
https://www.google.com/maps/place/Re...BtEQ_BIIkAEwDQ
Panie i Panowie.. Może by zamknąć już ten temat skoro zlot się odbył i ktoś napisałby osobny temat z relacją i sprawozdaniem ze zlotu dla tych którzy nie byli.
Tak żeby wszystko było na forum a nie rozsiane po ''jakimś'' FB
Może być ?
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
A to ten zlott już był?
Tak Artur, można zamykać Ja mogę otworzyć nowy temat jak dostanę zdjęcia i film od fotografa, gdzie wszyscy też będą mogli się podzielić swoimi relacjami i opiniami
Wg mnie nie ma sensu dublować tematów - zawsze fotki były wrzucane w temat o zlocie
No to już jak chcecie
Z mojej strony było to bardziej pytanie więc róbcie jak uważacie
Pomyślałem po prostu że jak ktoś nowy będzie chciał zobaczyć relacje ze zlotu to nie ma sensu żeby brnął przez 7 stron postów organizacyjnych i budowania listy chętnych. Ale w sumie to nie taki wysiłek więc luzik ..
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
A tu kilka fotek ode mnie.
Patrycja dzięki za organizację świetnej imprezy.
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Tom_Klan dziękuję, że byliście z nami
Było wspaniale! Dzięki PaTTrycja za wspaniałą organizację zlotu oraz wszystkim uczestnikom za zajefajną atmosferę.
Jeszcze takie cuś mam
ps. jeszcze koniecznie muszę pogratulować Pattrycji organizacji !! brawo to było prze fantastyczne i do tego ta gonitwa z czasem! BRAAWOOOO !!
Ostatnio edytowane przez Kanapa ; 05-06-2018 o 21:13
Ładne auto na starcie