no tez mi chodzi po głowie zmiana świateł przód i tył, tylko koszty są relatywnie wysokie
no tez mi chodzi po głowie zmiana świateł przód i tył, tylko koszty są relatywnie wysokie
Badej, nie parkowałeś dzisiaj przy Corlandzie na pętli Górczyn? Zdaje mi się, że widziałem tam Twoje cudeńko.
Tak myślałem że prędzej czy później wrócisz do mnie po te fanty
Teraz na pewno lepiej się prowadzi i hamuje.
Czekamy za większym kołem
Sam malujesz?
Audi TTS 2011 Quattro S-Tronic
Pięknie
Jaka specyfikacja hamulców ?
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Czyli zacisk 18Z i tarcza pewnie 32mm gruba ale od czego ( z jakiej furki) ?
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Jakiś mercedes.
Chyba ML ale pewny nie jestem bo już trochę czasu od kupienia minęło
A zacisk zgadza się 18Z
Zacisk faktycznie 18Z, a od czego tarcze, to dzisiaj wieczorem sprawdzę. Ostatnio walczyłem z oświetleniem LED tablicy rejestracyjnej. No za cholerę nie mogłem podpasować z diodami C5W. W końcu wywaliłem to w diabły i postanowiłem kupić całe lampki gotowe. Wybór padł na firmę EINPARTS. Podeszły elegancko, a świecą jeszcze lepiej. Nie za mocno (co jest częste przy dołożonych ledowych c5w) i nie za słabo. Więc jak ktoś by szukał rozwiązania do 2006-2008 to spokojnie polecam.
Badej ja w swoim wątku polecałem ledy do oświetlenia tablicy, wrzuciłem też zdjęcia jak to wygląda. Zakładam, że koszt dużo niższy niż u Ciebie.
Osobiście zakupiłem "chińskie badziewie" jako gotowe rozwiązanie oświetlenia tablicy led. Tanio a zarazem zaskoczyło mnie to iż bardzo ładnie oświetlają. Mogę śmiało polecić, przy minimalizacji kosztów. Na początku próbowałem ogarnąć to żarówkami samymi, ale mijało się to z skutecznością której oczekiwałem.
Hej,
podpowiedzcie mi, czy przechodzą ze stockowych 18" na 19" i opony 255/35 odczuję jakąś poprawę/pogorszenie w prowadzeniu i/lub przyspieszeniu oraz komforcie jazdy?