audi tt 180ps przegoni?o slk230kompresor ,cho? slk ma wi?cej koni.
(smya222)warszawa
audi tt 180ps przegoni?o slk230kompresor ,cho? slk ma wi?cej koni.
(smya222)warszawa
ty? nap?d w slk...i mysle ze to bylo przyczyna tego ze tt-ka go zrobila. (gorszy start slk)
jesli audi do tego bylo quattro to nie ma o czym rozmawiac
pozdrawiam!
nie w konikach pot?ga, nie w konikach...
Czesc
Przypadkiem znalazlem strone waszego klubu i przyznam ze fajnie wszystko dziala. Czytam wasze forum i trafilem na post ktory mi sie spodobal. Mam SLK230 i chetnie chcialbym sie sprawdzic. Moje SLK jest seryjne...bez dodatkowych HP. Jestem z podkarpacia.
czesc stary! chyba najblizsza okazja bedzie dopiero na wiosne jak zaczna sie zloty i bedziemy jezdzic po calej Polsce-zagladaj na forum a dowiesz sie wszystkiego. moze akurat bedzie cos blisko ciebie
tym czasem pozdrawiam i zapraszam tez na www.streetracing.pl
Witaj Gosciu.
Je?eli masz t? starszy model slk . To wystatrczy ze poracujesz nad blachark?, troszke pozmieniasz kszta?t , tak yak na reklamie peugeota, i dokleisz sobie znaczek TT . I zapiszesz sie do klubu.
Yo!! :P :P :P
TTC Quattro
GG 1539752
nowy model kupilem go dopiero 4 miesiece temu... :P
Dzieki za info, czekam na zloty na wiosne
A wszystkim niezaleznie czym jezdzi Zyczy Szczesliwego Nowego Roku!!!!
Ja ,tylko mog? potwierdzi? moc TT.Od niedawna przesiad?em si? w?a?nie z SLK 230 (automacik) na czarn? TT-tk? 180KM.Reasumuj?c,to je?li chodzi o model SLK,to jak dla mnie ,to auto jest POMY?K? .I nie chodzi tylko o moc.....TT jest naprawd? O.K. Pozdrawiam
Zar?wno 2.3 komresor dostanie od TT 180 jak i 3.2.Z ca?ym szacunkiem dla Mercedesa,jest ?adny,dobrze wyko?czony ale silniki ma po prostu..... s?abe!
Nie mozesz tak mowic ze mer ma slabe silniki!!!Co powiesz o 5.0 V8.Moj koluniu ma taki motorek w 124 i powiem Ci ze tylko Supra bi-turbo daje mu rade na pomorzu srodkowym.Pozdrawiam
nie za ciekawe por?wnanie, bo jak mo?na por?wna? silnik 1.8 do 5.0 ?? to jest tak jakby? por?wna? "malucha" do TT i powiedzia? ?e TT jest szybsze !!Zamieszczone przez Maciek B.
Dalej twierdz? ?e nie s? zbyt dobre,nie maj? dobrej dynamiki,jak np BMW.A co do wy?cig?w to zapewniam Ci? ?e na pomorzu jest sporo samochod?w kt?rym nie da?by? rady,zreszt? jed? do Modlina to sam si? sprawdzisz.
Dzi?ki za wsparcie bo to por?wnanie jest rzeczywi?cie co najmniej dziwne.A poza tym jak by?my chcieli sobie zafundowa? samochd?d do ?cigania si? to kupilibysmy sobie taki 124,przerobili i jeszcze zosta?yby pieni?dze.Ale nie o to chodzi bo w tym jest w?a?nie ca?y urok TT, ?e jest takie wspania?e,ale to trzeba zrozumie
Najpierw sie koledzy nauczcie czytac pozniej analizowac i pogadamy OK??!!
Kto to w og?le jest????