Kwinto nie przyjechałeś TT ani nawet żadnym audi to nie wspominałem ale oczywiście było miło poznać i pogadać chwilę.
Dzięki za dobre słowo o aucie, ale akurat gwintu w tej TT nie mam
Kwinto nie przyjechałeś TT ani nawet żadnym audi to nie wspominałem ale oczywiście było miło poznać i pogadać chwilę.
Dzięki za dobre słowo o aucie, ale akurat gwintu w tej TT nie mam
Kolega Kaba gustownie pomodził swoją TT, a tu link https://www.youtube.com/watch?v=8BVi...ature=youtu.be do filmiku jak potrafi ładnie "przysiadać" po dodaniu gazu. Już niestety "nienadanżam" za kolegą, czas na małe "podłubanie"
Dziś z Fazerem po raz kolejny mieliśmy mini spot, tym razem przy McDonaldzie na Jana Pawła. Czy ktoś jest chętny na spot w weekend? Koledzy borsukh, adrianek1982?
Kto jest chętny na spot w Białymstoku w najbliższą sobotę tj. 26.05 ok godz. 15:00?
Ja jestem chętny! Panie, Panowie z Białego i okolic - dajcie znak życia, "znak sygnał". Dajcie szanse swoim pięknym TT, dajcie je obejrzeć innym. Ja już chyba wszystkie śrubki znam w TT Kaby i pewnie wicewersja. Zapraszamy wszystkich, tych, co jeszcze nie mają TT , może coś podpowiemy, doradzimy.
Ooo w końcu nie ominąłem. Jak o 15.00 lub wcześniej to się pojawię. Tylko w którym miejscu? Znowu pod McD?
Miejsce do dogadania, tam gdzie można auta obok siebie ustawić, w McD jest tłoczno i miejsca mało, borsukh - może znasz jakiąś bardziej odpowiednią miejscówkę?
Możemy się wstępnie umówić na parkingu Makro
A ja proponuję parking kampusu UWB. Miejsca zawsze ogromna ilość, a okolica dużo przyjemniejsza i nikt nie będzie przeszkadzał.
Blisko, ale wjeżdża się tym wjazdem na lewo. To co pokazałeś to piaskowa droga dojazdowa do domku. Nie da się przeoczyć, jest zaznaczone, że do uniwerku wjazd.
EDIT:
Może być tor, ale tam może nie być miejsca jak coś się dzieje akurat, plus auto od razu uwalone bo dojazd jest szutrowy i strasznie kurzy.
Ostatnio edytowane przez borsukh ; 23-05-2018 o 12:54
To zostajemy przy UWB, w razie co, to na miejscu ustalimy co i jak. To będzie nas 3 - jest postęp. Jak zerknąłem na spot na Śląsku - to aż serducho z wrażenia przyspieszyło, szkoda, że u nas mało ludzi się odzywa.