A co to wnosi do tematu? To nie jest wątek o tym czy warto robić zakupy na aliexpress...
MaTTeusz tak jak napisałem w pierwszym poście pomysłów było dużo, ale zostałem z TT i póki co nie żałuję. Sam wiesz jak mało zabrakło, a jeździłbym dziś Twoim autem
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Dziś udało mi się w końcu ogarnąć ledowe podświetlenie tablicy rejestracyjnej. Tak to teraz wygląda link. Kupiłem te ledy: link, długość 36mm. Ta żarówka pobiera 5W i dzięki temu nie ma błędu w komputerze. Nie mogę znaleźć dobrych postojówek. Z tej samej firmy kupiłem ledy H6W 5W i żarówka zapala się na jakieś 2-3sek, po czym gaśnie i wyskakuje błąd w komputerze. Może ktoś coś polecić? I ponawiam pytanie z #3 posta.
Ogarnęliśmy z Fazerem ostatnio projekt "wydech" w naszych TT. Mój się prezentuje następująco tu. Niestety nie mogę dodać zdjęć bezpośrednio w wątku:/ Tu jeszcze film jak całość wygląda od spodu.
Downpipe 2,75", reszta 2,5", wszystko z kwasówki o grubości 1,5mm. Katalizator sportowy (euro 3, 200cpsi), tłumik pośredni i końcowy, końcówki Buzzer ZZ102X fi 102mm.
Wydech był robiony w Inochi motosport w Łodzi.
Wczoraj została podniesiona moc w TT u Pawła Zaprzalskiego z Turbodiesel.
Już po zmianie wydechu przybyło parę koni i niutonów tu wykres.
Po strojeniu doszły kolejne i finalnie auTTo legitymuje się mocą 261KM i 376Nm, wykres tu
A elmacho nie wierzył...
Do wymiany w najbliższym czasie jeszcze dla pewności popychacz pompy wysokiego ciśnienia i świece.