Moje budziki "wróciły do żywych". Oczywiście standard - wskaźnik paliwa, wskaźnik temperatury. Przejrzenie reszty. Szybko, sprawnie. Dzięki Annubis'
Moje budziki "wróciły do żywych". Oczywiście standard - wskaźnik paliwa, wskaźnik temperatury. Przejrzenie reszty. Szybko, sprawnie. Dzięki Annubis'
Ja tez mam interes do kolegi annubis ale cos ciężko się doczekać;(
Ciesze się że mogłem pomóc olddriver, miło było przy okazji pogadać chociaż temperatura nie sprzyja
Paweł, własnie do Ciebie dzwoniłem a ty nieodbirasz gadzino !!! przy tej temperaturze nie jeżdżę w Twoje rejony, jeśli jesteś w stanie poczekać do momentu aż zrobi się cieplej to obiecuje że zawitam do Ciebie i pogadamy. OK?
A teraz pytanie z tych łatwiejszych. nie działa prędkościomierz i nie przewijają się metry... znaczy impulsator pewnie padł.
Gdzie go szukać?
Popróbuje THX
Nie ma za co . Powodzenia
podejmiesz się wyjęcia całego Bose z TTRS 2012 i obsadzenia Blaupunkt/Chorus EU TT (8J0 035 152 G) ?
Potrzebuje wyjąc glośniki/wzmacniacz/subwoffer i zostawić tylko 4 głośniki pędzone prosto z Chorusa
Trochę szczęka mi opadła szczerze mówiąc . Odezwij się na priv, najlepiej jakbyś podjechał na oględziny i byśmy pogadali czy dobrze Cię rozumiem, ale jest to do zrobienia.
Panowie, to temat Jerrego i do niego tutaj kierujemy pytani. dzięki
To ja mam takie pytanie..
- Zegary opadają na 0 wszystkie wskazówki
- FIS, kontrolki, licznik kilometrów działa.
- zegary nie reagują na zapłon test wyjść vagiem je załącza.
Nie ma reguły, na to czasem zaraz po odpaleniu się wyłączą , i za minutę spowrotem ok .
Cześć,
Ja mam problem ze swoim licznikiem FIS. Mam jakby przepalone linie i wskaźniki od paliwa i temperatury pokazują złe wskazania, tak jakby startowały prawie od połowy na początku (jeden i drugi tak samo). Chetnie oddam FIS w dobre ręce, aby został naprawiony.
Pisz do Annubis'a .
Witam.
TT 8N 2002 1.8 180 ARY - Anglik, 1/2 fis
Chciałbym licznik EU, pełny fis.
Czy taki od 1.8T 225 będzie pasował ?
Takie numery wytropiłem - 8N2920980