Zapraszam na błonia Stadionu Narodowego na pierwszy w tym roku spoTT klubtt.pl
Zapraszam na błonia Stadionu Narodowego na pierwszy w tym roku spoTT klubtt.pl
Obecny!
Bijemy rekord obecności TTek? Tym razem będą 3?
Będę
"A kiedyś to ja Wam wszystkim pokażę! ale na razie mi się nie chce." - Motto mojej teTTuni co imię jej brzmi Skarbek
Raczej z tego co to widzę i na fb to może 2 na 10 osób
Postaram się podjechać, ale nie obiecuję. Z której strony jest wjazd? Nie byłem tam wcześniej.
Wjazd jest w zasadzie z każdej, ale my będziemy zapewne przy wejściu na dworzec.
Co to się porobiło, Warszawa i nie ma komu na spota wpaść??? To na sobotnim WNR dwa tygodnie wstecz, było pięć sztuk w tym jedna biała MK3, i oczywiście jak się później okazało nikt z forum. Widać panowie że na psy schodzimy
Oczywiście jeśli pogoda dopisze postaram się podjechać, to pooglądamy te wasze Mercedesy, prosiaki itp.
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Hubert, może jakiś baner klubowy ze sobą weźcie? Co by łatwiej was było rozpoznać.
Mam naklejkę na klapie
Marko, jeśli byś był i mógł wziąć ze sobą komputerek to byłbym wdzięczny. Przy okazji wykasował bym sobie error air baga i zczytał jakimi errorami mi teraz sypie
"A kiedyś to ja Wam wszystkim pokażę! ale na razie mi się nie chce." - Motto mojej teTTuni co imię jej brzmi Skarbek
Postaram się pojawić na Narodowym jeśli zdążę wrócić do stolicy
hehe
Spotujcie, spotujcie . Póki co na ślaskich spotach jest więcej ludzi jak na ogólnokrajowych zlotach
Do której przewidujecie być na Narodowym ? Potem jakiś POM* po mieście ?
*POM - Powolny Objazd Miasta
u nas nie ma powolnych
To jeszcze lepiej , SOM w takim razie