Zadałem jeszcze pytanie czy otwory do przykręcenia felg mają tuleje stalowe, czy tylko duraluminium. Jak będą tuleje to pewnie wezmę bo koła by trzeba było na święta zmienić
Ooo, to już będzie raczej bardzo fachowe doradztwo potrzebne w tym temacie, odsyłam Cię do http://dystom.pl/pl/i/Kontakt-i-dane-firmy/9
zadzwoń, zapytaj.
Pozdrawiam.
Widziałem ich produkty. Dzięki za link
Podepnę się pod temat z pytaniem - czy kupno używanych dystansów niesie ze sobą jakieś ryzyko?
Warto na coś uważać kupując używki, czy w ogóle odpuścić?
W zasadzie to wydawałoby się, że to tylko kawałek stali i albo działa, albo nie działa, ale może są jakieś tajniki sztuki, o których warto wiedzieć?
Kupując używki ja bym sprawdził, czy są proste i nie mają ubytków.
Wizualna weryfikacja, czy są całe i nie ma śladów ingerncji zewnętrznej. Dobra poziomica i weryfikaca w kilku miejscach czy mają poziom, a bardziej czy poziomica dobrze przylega do powierzchni dystanu.
Jeżeli używane zgodnie ze sztuką, to nie powinno być problemów z nimi.
Naturalnym będzie nalot na nich, bo alu się utlenia.
Zmniejsz dystans.
AUDI nie przestaje się kochać.
Okazuje się, że ociera tylko lewa strona, ponieważ auto stoi o 1cm niżej niż z prawej strony.
To normalne, że auto ma taką różnice, czy szukać problemu w sprężynach lub zawieszeniu?