Z tego co wiem to sprzedawca jest na forum
Z tego co wiem to sprzedawca jest na forum
Ja nie wiem nic, ale jest to jedna z najdroższych mk1, pewnie dozbierałbym trochę i obejrzał np tę: https://www.otomoto.pl/oferta/audi-t...-ID6zlYRX.html chyba że tę mk1 za 22-23 wyrwiesz.
Najdroższa jest w Kielcach za 30 z gazem . Akurat gaz wyklucza zakup . Pozatym z Kielc to mi się nie chce tak daleko jechać . Tyle samo wisi ogłoszenie . Jak jest dział sprzedam to może użytkownika znajdę . Poszukam .
Ta z Kielc to już długo wisi , już sprzedawca zrezygnował z pisania bajek o jedynej pięknej i oh ah...
Auto ładne ale jedno mnie jednak zastanowiło ...
Auto w oryginalnym lakierze z nałożoną powłoką ceramiczną,
Auto zadbane pedantycznie
Garażowane,
Myte oraz ręcznie woskowane conajmniej raz w miesiącu
...skoro na aucie jest ceramika to po co je woskuje co miesiąc ?! cosik to nie składa się w całość, może troszkę zbyt ubarwił... ale samo autko w sobie to fakt sam bym takim nie pogardził bardzo ładne.
Poniżej 40k jest jedna na lawecie obita z każdej strony , słabo to widzę jednak . Prędzej mk1 jednak znajdę .
[QUOTE=KrzysiuProgramista;279660]Tak jak hubi napisał. Lepiej dołożyć trochę u spróbować wyrwać r32 w mk2 w cenie poniżej 40 tysięcy, bo takie się trafiają Uwierz mi, mk1 a mk2 to niebo a ziemia, więc moim zdaniem w podobnej cenie lepiej poszukać mk2
Pewnie, że lepiej, ale zależy o jakie niebo walczysz i jak szybko zejdziesz na ziemię. Kupowanie R32 bez planów uturbienia... To lepiej kupić tańsze 2 literki w Q i śmigać niewiele słabiej ( albo lepiej po lekkim tuningu)
Po co przepłacać za R32?
Poza tym R32 w MK1 w dobrym stanie, to już pomalutku YOUNTIMER a roadster to creme de la creme
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Ostatnio edytowane przez 4mario ; 14-03-2018 o 20:11
Drugą w komisie oglądałem , spojrzałem na fotele i na tym skończyłem . Nie bawię się w Youngtimery czy trzymanie pod kołderką w garażu . Obecnie tak zmienili przepisy odnośnie zabytków że można sobie odpuścić . MK2 fajnie wygląda . tylko cena realnie 2x . Albo poczekam sobie z rok jeszcze . Bo to nadal 3.2 mpi bez udziwnień .
Pomijając wygląd zewnętrzny to TT2 jest dużo lepsze od TT 8N , bo też już długo szukam( nie spieszy mi się i pomału dochodzę też do granicy 30 tys za 8N) . Szukam 8N 1.8t Q ( mam już jedną na podwórku zrobioną na 250 km- dziewczyna ją jeździ ) Jeździ się spoko, jest w LPG wiec koszty też są ok , ceny części tanie. W moim przypadku TT ma być rozsądnym wyborem , kontra alfa 156 3,2 gta lub 2,5 .