Hmm czyli mniej led. Musze skoczyć do garażu po te klamki a podłaczenie tego chyba musi iść do lampki środkowej żeby przy otwarciu zapalało, czy mamy jakiś kabelek w boczku ?
No na filmiku widzę podświetlenie klamki także dla mnie albo bardziej podświetlenie idące na ziemie przy drzwiach albo bardziej stonowane swiatlo i może być okej
Myślałem że zasugerowałeś się tematem bez oglądnięcia czyli 1 dioda ale kurde mam w ręce klamki i ciężki temat
F..ck już myślałem nie oglądając filmiku, że będę mógł pognić a tu zaskoczenie. Całkiem fajnie. Może faktycznie mniejsze natężenie światła i efekt całkiem spoko.
Nie jestem zupą pomidową żeby mnie wszyscy lubili
Pracuje nad tym obecie robie zdj co krok jak by sie udało
Niestety ale nie obedzie się bez delikatnej szpachli do tego 1 dioda smd która jedzie do mnie (zamówiłem 10). Narazie zrobie 1 klamkę
Zrobiłem kiedyś takie klameczki w mojej starej TT, wyglądało super a i było bardzo praktyczne, mi jedna klamka zajęła koło godziny roboty, zrobiłem dziurkę w klamce i włożyłem tam zwykłego leda z taka jakby główką szklaną, wkleiłem go na klej na gorąco, działało mi to super, nigdy nie było żadnych problemów także polecam