Zapomniałem dodać że przedlift.
Rzadko kiedy były oferty ze wszystkim czyli kratkami ma halogeny, hokejki, zaslepki ma spryski lub znaczkiem audi/ tts. Takie oferty zawsze są nieproporcjonalnie drogie dlatego warto samemu sobie skompletować.
Zapomniałem dodać że przedlift.
Rzadko kiedy były oferty ze wszystkim czyli kratkami ma halogeny, hokejki, zaslepki ma spryski lub znaczkiem audi/ tts. Takie oferty zawsze są nieproporcjonalnie drogie dlatego warto samemu sobie skompletować.
Ostatnio edytowane przez squirrelkuss ; 12-05-2017 o 17:51
Podbijam temat. Chcę wymienić u siebie cały wydech i zrobić na dwie strony (tak jak w 3.2 lub jak w TTS). Zderzak mam przedliftowy nie s-line tu foto. Czy da się wymienić sam dyfuzor na taki, żeby był na dwie strony? I pytanie dodatkowe, czym się różni zderzak przedliftowy od polifotwego poza możliwością dołożenia innych dyfuzorów?
Kolejne pytanie. Czy do przedniego zderzaka sline będzie pasował grill od wersji nie sline?
Tak
Ostatnie pytanie odnośnie zderzaka...
Czy kratki o nr fabrycznych 8J0807682JT94 i 8J0807681JT94 będą bez problemu pasowały do zderzaka s-line? Wydaje mi się, że tak, bo widziałem pełno zdjęć w takiej konfiguracji, ale chcę się upewnić, żeby nie robić problemow ze zwrotem.
Siema, posiadam S-line 3.2 przedliftowy i planuje kiedys zrobic wszystko na wyglad TTRS, tylny zderzak wystarczy ze kupie dyfuzor z blendami czy nie bedzie pasowal sam dyfuzor do zderzaka S-line 3.2 ?
Tylny zderzak ma dodatkowe otwory na wydech. Dając samą blendę zrobiłbyś lekką rzeźbę.
AUDI nie przestaje się kochać.