W takim razie się nie łapie. Akurat Pani Arleta się całkiem nieźle ogarnia - chciałem by mi wyregulowali hardtop i poprzestawiała klientów tak bym mógł za jednym razem zrobić akcję serwisową i regulację.
W takim razie się nie łapie. Akurat Pani Arleta się całkiem nieźle ogarnia - chciałem by mi wyregulowali hardtop i poprzestawiała klientów tak bym mógł za jednym razem zrobić akcję serwisową i regulację.
W takim razie, pozdrowienia i szacunek dla pani Arlety, oby jak najwięcej takich osób w serwisach Audi
Odpowiedź z ASO Audi Autorud Rzeszów:
Na podstawie numeru vin zweryfikowałam Pański pojazd, nie jest do niego przypisana na ten moment żadna akcja fabryczna.
Pozdrawiam
Tak więc czar darmowej wymiany cewek prysł.
Ja pytałem w lodzi o moje AJQ i niestety sie nie lapie
Jestem już po akcji serwisowej (o godz. 09:00 zostawiłem TT a o 10:00 odebrałem). Zostałem miło zaskoczony, ponieważ wymieniono w TT cztery cewki. Cała operacja wraz z przyjęciem dokumentów (podpisanie formularza, oddanie dowodu i kluczyków) i wymianą trwała 60 min. Na koniec wypełniłem ankietę na tablecie. W między czasie nacieszyłem wzrok "nówkami" z salonu i raczyłem się dobrą kawą. Tak, cewki były przyczyną nierównej pracy silnika zaraz po odpaleniu przez ok. 3-4 s. Raz zdarzyła się nierówna praca "szarpanie" po odpaleniu na ciepłym silniku oraz lekki strzał z wydechu. Teraz wypada wspomnieć o doznaniach z jazdy w drodze powrotnej. Zaraz po odpaleniu TT po wymianie w/w cewek silnik zaczął pracować bez najmniejszego szarpnięcia i trzymał równe obroty. Podczas jazdy powrotnej pozwoliłem sobie na dynamiczniejszy przejazd. Reakcja "na gaz" zdecydowanie szybsza, płynne przyspieszenie bez wrażenia nadmiernego wysiłku (mam nadzieję, że to nie efekt placebo ). Ogólna moja ocena i wrażenia z jazdy na duży plus.
Ja też po akcji. Wymienili komplet. W sumie to dużej różnicy nie ma, ale zawsze coś na +, a do tego nie musiałem za to płacić! To był dobry dzień dla mojej Skarbonki (TetTuni jak kto woli).
Witam,
Czy Audi TT z 1999 APX Quattro , akcja serwisowa również podlega ?
Wyślij VIN do ASO to Ci potwierdzą.
"A kiedyś to ja Wam wszystkim pokażę! ale na razie mi się nie chce." - Motto mojej teTTuni co imię jej brzmi Skarbek
Nie dawno tez wpadlem na te akcje serwisowa. Sprawdzili w Aso jak przyjechalem do nich i okazalo sie ze u mnie juz zostaly wymienone w 2008roku Lipiec, jednak akcja serwisowa byla "Nie rozliczona", po sprawdzeniu wpisali mi to do ksiazki serwisowej Audi oraz podbili pieczatka z aktualnym przebiegiem...majac sporo czasu poogladalem sobie auta dostepne w salonie i pogadalem z gosciem i okazalo sie np. Ze ABT w PL juz nie da sie wogole zamowic ze wzgledu ze nie ma Polskiego przedstawiciela niestety. Zabralem kilka prospektow a na sam koniec dostali ode mnie mega "ochrzan" (zeby nie przeklnac) a to dlatego zeeeeeeee... Umyli mi auto !
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez Kanapa ; 02-03-2018 o 10:00
Piasłem do aso podajac nr win i okazuje sie ze pod tyn nr producent nie przewidział akcji serwisowej na wymianę cewek i tyle.