Z tego co się orientuję to jest kilku klubowiczów z Białegostoku. Może uda nam się spotkać jeszcze w tym roku lub na początku przyszłego?
Miejsce i termin do ustalenia.
Z tego co się orientuję to jest kilku klubowiczów z Białegostoku. Może uda nam się spotkać jeszcze w tym roku lub na początku przyszłego?
Miejsce i termin do ustalenia.
Jestem chętny, może być piątek (29), czy sobota (30), proszę ustalić miejsce i godzinę. Chętnie obejrzę "kaba", twoją nową TT
Mi pasuje sobota. Miejsce to chyba najlepiej tam gdzie ostatnio czyli parking galerii Zielone Wzgórza. Godzina coś pomiędzy 10-16
Bardzo dobry termin i miejsce (sobota godz. 13:00)
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
I po mini spocie Choć byliśmy tylko we dwóch "Kaba" i ja, to muszę przyznać że czas spędzony przy autach, a w szczególności (przy i w) nowej czarnulce "Kaby" 8J, dał mi wiele radochy. Muszę przyznać, że jest to bardzo ładne, dobrze wyposażone i zadbane auTTko. Zdecydowanie komfort dużo większy w porównaniu do mojej skromnej 8N, i te wykończenia S-Line "robią robotę". Po oglądaniu, dotykaniu itp., oraz wypiciu kawy, postanowiliśmy przejechać się w kierunku Wawy, było "pysznie". Oba auta są przednionapędowe, więc zrównaliśmy się i chyc, może będę troszkę nieskromny, ale moja staruszka nie odstawała tak strasznie od młodszej koleżanki i wydaje mi się, że wstydu aż tak dużego nie było. Dodam jeszcze, iż oba egzemplarze są seryjne. Dobrze, że nas zbytnio nie poniosło, bo musielibyśmy zawracać w Markach pod Wawą Mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości uda się namówić fanów TT z Białego i okolic do wspólnych spotkań, wymiany doświadczeń i małych "chyc" (oczywiście w granicach rozsądku). Dziękuję koledze "Kaba", za fajny "spocik". Pozdrawiam.
Bardzo fajny mini spot Również mam nadzieję, że następnym razem zbierze się więcej chętnych. Fazer dzięki za pochwały w kierunku mojej TT, ale Twoja też jest bardzo ładna, a najbardziej podoba mi się dźwięk wydechu U siebie masz mocną serię i jak potrafisz zrobić 100 w 6,4s to się nie dziw, że nie odstawałeś:P
Myślę, że tematu nie ma co zamykać, bo szykują się kolejne spoty.
Fotki z ostatniego mini spociku z "Zielonych Wzgórz"
Ostatnio edytowane przez Fazer ; 08-01-2018 o 19:34
Jak się cieplej zrobi to może do Wawy wpadniecie na spot. Z białego 1.5 h
Jasne, że wpadnę na spot do Wawy, dzięki za zaproszenie "hubi_pl". Pozdrawiam.
Ja też się piszę Tylko rzeczywiście niech się zrobi trochę cieplej. A w ramach rewanżu Wawa wpadnie do Białego;P
Jutro planujemy spot ok 13-14 na parkingu Galerii Zielone wzgórza. Ktoś chętny?
Ja jestem chętny i będę, specjalnie z Wawy przyjadę, bo uwielbiam spoty w GZW
Fotka z naszego kolejnego mini (a nawet mikro) zlotu tu
I znów sami, ale było warto, chociażby dlatego, że umyliśmy (opłukaliśmy) autka z solanki
Zrobi się cieplej to i w Wawie bedzie wiecej spottkań
Kaba co nic nie wspominasz o naszym super mini sopttcie w sobotę. Swoją drogą auto Kaby w moim stylu. Lekki gwint, fajne koło zadbane wnętrze, wydech i ... styka. Plany tez całkiem spoko. Kaba jeszcze raz sorry za grill. Postawiłem go w Łomży przy śmietniku - stał niecałe dwie godziny :P
Nie jestem zupą pomidową żeby mnie wszyscy lubili