Radia w TT 8N mają takie przypadłości. Uszkodzenie da się naprawić.
Plastiki z tyłu to może być tylna półka. Zdemontuj ją i przejedź się ponownie.
Radia w TT 8N mają takie przypadłości. Uszkodzenie da się naprawić.
Plastiki z tyłu to może być tylna półka. Zdemontuj ją i przejedź się ponownie.
AUDI nie przestaje się kochać.
Quattro. A skory wymagaja czyszczenia.
i jeszcze zaskoczyło mnie to że na liczniku byly białe liczby i obok czerwone, mowil ze białe to mile a czerwone km lub na odwrot, czy tak powinno być? w sumie nie przygladałem sie nigdy licznikom w ogłoszeniach
Europejskie wersje mają liczniki tylko w km.
Zatem albo ktoś coś kombinował z licznikiem ( co jest mało prawdopodobne ), albo to wersja USA, albo przekładka z anglika.
To nie jest wersja usa elmacho. Brakuje hakow na tylnych oparciach, guzikow w zaglowkach tez nie ma, a o zderzaku nie wspomne. Jak juz to albo zegary komus padly i kupil tanio zegary w milach, albo faktycznie przekladka z angola. Sprawdz tez przebieg.. 163tys km to nie 163tys mil.....
Ostatnio edytowane przez AcidTT ; 19-11-2017 o 19:48
pod maską od strony pasażera miał też zastepcza tabliczke, mowił ze na poprzedniej na przegladzie nie dalo sie nic doczytac i wymienili
TT oryginalnie nie ma tabliczki tylko naklejke. Moze byl strzal i ulegla zniszczeniu.. Tabliczka tansza niz naklejka. Pod maska ogolnie naprawde trzyma sie kupy, spinki nawet w ori ma, raczej nikt nie robi az tak dokladnie auta po dzwonie, tym bardziej ze wyglada 'staro' pod maska, a to dobrze. Mozliwe tez, ze ktos naklejke zniszczyl mechanicznie albo chemia..
https://imgur.com/a/k4C46
po prawej stronie pojazdu była naklejka, a po lewej wlasnie tam gdzie konczy sie zdjęcie była tabliczka zastepcza i zwrociłem na nią uwage bo pisało zastepcza.. jak teraz sprawdzić ten przebieg? jakims raportem? tym darmowym wychodzi ze jest 2WD a nie quattro i wyprodukowano na wegrzech wiec chyba nie angol ani usa? ale skoro pokazuje 2wd to darmowy raport nie jest nic warty
W tt tylko silnik byl wkladany w bude w Gyor, na wegrzech. Pociag z autami jezdzil 24na dobe na okrete. Silniki wkladali w Gyor, a potem auto wracalo do Inglostad na dalszy montaz. Taka ciekawostka. Raport xa free o kant doopy. To nie jest fwd tylko quattro. Jak nie ma historii serwisowej to przebiegu nie dojdziesz. Ogolnie trzeba sprawdzic stan, kompresje na cylindrach, czy naped dziala itd.. znajdziesz info co i jak na forum.
Nie wszystkie TT z rynku USA miały haki na tylnych oparciach, to samo tyczy się guzików w zagłówkach ( choć akurat jeśli chodzi o zagłówki, to nie jestem na 100% pewien ). A zderzaki jak wiadomo można wymienić. Jak i lampy.
Najlepiej zweryfikować rynek docelowy poprzez nr VIN.
Najprosciej sprawdzic jakie sa zegary temp i paliwo w wersji amerykanskiej ma inne nadruki niz wersja angielska.
Oczywiscie rozkodowany VIN to podstawa.
Moze te zegary to nic wielkiego bo facet sam powiedzial patrz tu jest w milach a tu km i trzeba uwazac, ja myslalem ze w kazdej tak wygladaja
Może nic wielkiego. A może to przekładka z anglika. Dlatego trzeba zweryfikować VIN.
Wyczytalem takie info w pewnej madrej ksiazce przedstawiajacej pierwszy model TT Silniki 1.8t byly skladane na Wegrzech i byla tam potezna montownia ich do auta. Co do haldexa to nie wiem, nic nie bylo wspomniane poza tym, ze jest to super hiper extra naped
Ostatnio edytowane przez AcidTT ; 20-11-2017 o 13:19