Piękne auto, tylko moim zdaniem felgi mogłyby być większe i bardziej pod kolor grilla i lusterek
Jak jest zamocowany ten napis quattro na grillu?
Piękne auto, tylko moim zdaniem felgi mogłyby być większe i bardziej pod kolor grilla i lusterek
Jak jest zamocowany ten napis quattro na grillu?
Idzie zima, felgi zostają te, które są.
Jednak z nadejściem wiosny wzór, rozmiar i kolor felg ulegną zmianie.
Napis montowany jest za pomocą 2 śrub. Z jednej strony wkręcane są one w tylną część napisu ( mocowania z zewnątrz całkowicie niewidoczne ), a z drugiej strony zamontowane za pomocą prostokątnych podkładek i nakrętek do żeberek grilla. Mocowanie całkowicie bezinwazyjne. Można też wywiercić dwa małe otwory w grillu i napis od środka przykręcić.
AUDI nie przestaje się kochać.
Trochę zdjęć w temacie nie zaszkodzi.
Z ,,modów" obecnie zmieniłem poduszkę powietrzną na poliftową, bo ma ładny srebrny ring.
Na tylnej półce pojawił się napis TTS.
Resztę znacie.
20171104_152247.jpg
20171104_152510.jpg
20171027_125856.jpg
Obszycie fajery i foteli na duży plus - daje sporo świeżości wewnątrz. Co innego znaczek na półce - jak dla mnie emblematy tylko w ori miejscach bo robi się cepelia.
Nie jestem zupą pomidową żeby mnie wszyscy lubili
Kierownica wygląda super. Pewnie z wyminą poduszki było sporo zabawy, sam chętnie zrobiłbym to u siebie. Co do znaczka to zgadzam się z Kwinto.
Fotele są oryginalne, są w takim stanie.
Kierownica jest obszyta skórą na skórę, więc jest troszkę grubsza niż oryginalnie TT-RS.
Z poduszką jest dosłownie 5 minut zabawy. Wszystko pasuje p&p.
Znaczek TTS jest na taśmie dwustronnej, z zewnątrz niewidoczny.
Poducha to pikuś do zmiany, na plus, fajny ten oring.
Kwinto, fotele są w super stanie, widziałem auto dzień po zakupie, niedowierzanie wizualne
Co do znaczka na półce
Za mało powietrza w kole przednim - projekt odrzucam a był moim ulubionym :P i te logo pogrążyło już totalnie.
Mi to się szczerze w ogóle to auto nie podoba, na miejscu G bym go oddał gdzieś pod Wawe...niech tam sobie stoi
Widziałem na żywo ! Piękny TTS )
Po nocach będzie mi się snił