Witam kupię felgi z oponami zimowymi do tt 8n. Jakieś propozycje ? Mogą być oryginalne albo inne
Witam kupię felgi z oponami zimowymi do tt 8n. Jakieś propozycje ? Mogą być oryginalne albo inne
Cześć, mam na sprzedaż oryginalne Audi 16" z oponami Goodrich 205/55. Tutaj zdjęcia: https://imgur.com/a/5yD8P
Ostatnio edytowane przez Nielogiczny ; 15-10-2017 o 19:46
Ile za nie byś chciał?
1000 i są Twoje
Jak je przetrzymasz do 15 listopada to biore. Wysyłka ile wyniesie ? Zimowki jaki stan ?
Wysyłka zapewne jakieś 60-70zł, rok temu gdy wysyłałem felgi to tyle płaciłem. Tylko napisz dokąd ta wysyłka, bo lokalizację w profilu masz podaną spoza PL, a to na pewno by zmieniło koszt. Stan zimówek jest bardzo dobry co myślę, że widać na zdjęciach chociaż jakbyś chciał to mogę dosłać bardziej wyraźne.
Z przetrzymaniem nie widzę problemu choć jest jeden haczyk, otóż obecnie koła leżą na komisie. Oczywiście mogę wycofać je z komisu i sprzedać Tobie.
Dałbyś radę zorganizować fundusze szybciej niż na listopad? Nie ukrywam, że im szybciej tym byłoby lepiej bo w tym tygodniu będę się rozliczać z mechanikiem, któremu muszę słono zapłacić.
wysyłka do pl a co do przetrzymania to jak pojdą to trudno a jak nie to biorę. Teraz mam fundusz zaplanowy na olej i rozrzad tak wiec troche nie bardzo mam kasy teraz
Jasna sprawa. Odezwij się w listopadzie
ok jesteśmy w kontakcie
Maro46 koła zostały sprzedane dzisiaj. Niemniej dzięki za zainteresowanie i trzymam kciuki, że znajdziesz równie dobre zimówki
Trudno kto pierwszy ten lepszy temat nadal aktualny ktoś coś ?
Ja mam komplet ori 17 + 4 zimówki po przebiegu ok5000km, 1200zł zdjęcia i info priv.