Czesc,
jest ktoś w stanie odczytać to ostrzeżenie? nie pasuje mi do niczego co znalazlem w internecie. trudno zobaczyc co przedstawia bo moj wyswietlacz nie jest w zbyt dobrym stanie.
Czesc,
jest ktoś w stanie odczytać to ostrzeżenie? nie pasuje mi do niczego co znalazlem w internecie. trudno zobaczyc co przedstawia bo moj wyswietlacz nie jest w zbyt dobrym stanie.
Nie jestem pewny ale to może być od tego że ustawiłeś sobie prędkość max i po przekroczeniu jej informuje Cię sygnałem i kontrolką. Ale mogę się mylić, poza tym chyba Twoje tt się przegrzewa...
Raczej żarówka/ klocki
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
predkosc ustawilem jakis czas temu, ale ten komunikat pojawia sie na chwile tylko przy przekroczeniu. ten jest caly czas.
zdjecie robione na postoju gdy samochod byl wlaczony, z tego co kojarze to moze wzrastac temperatura, dobrze mowie?
zarowka bardzo mozliwa gdyz jedna mi sie przepalila jakis czas temu i jeszcze nie wymienilem, tylko ze to juz bylo jakis czas temu a komunikat wyskoczyl dopiero dzis. on wyskakuje do wszystkich zarowek czy tylko do okreslonych np. tylko do swiatel mijania?
ma ktos rozpiske ze wszystkimi komunikatami do tt? znalazlem w internecie do audi a4, niby powinno byc to samo, ale wszystkich nie ma.
Jak był odpalony to nie dobrze że temp idzie w górę... Zapewne termostat padł albo pompa wody. Tak czy siak czy stoi czy jedzie tak nie powinno być i przede wszystkim tym bym sie zajął.
I Kolega ma rację to na 99% bedzie kontrolka spalonej żarówki czyli przekreślone ixem O
Ostatnio edytowane przez oOkillerjezOo ; 12-10-2017 o 16:14
Po długiej/ostrej jeździe to normalne, że wskazówka idzie trochę do góry, miałem nowy termostat, nowa pompę a i tak się podnosiło jak u kolegi jak chwile postała.
Hmmm mi się nie zdarzyło no chyba że moja jazda nie bywała wtedy ostrą. Kolega napisał że na postoju było auto...
O dokładnie. Kanał 49 o ile pamiętam !?
To jest przepalona żarówka od świateł stopu. Kontrolka zapala się dopiero po naciśnięciu hamulca.
Zarowka na 100%. Rozpiske wszystkich komunikatow znajdziesz w ksiazce pojazdu.
Zacytuję forum TTOC: "Space invaders"
Te Terrere Terrere terererererere …