Panowie kusicie strasznie!
Myślałem o tym już dosyć dawno, ale nigdy nie ma czasu. Lecz po waszych wypowiedziach to chyba na wiosnę i u mnie wpadnie.
Panowie kusicie strasznie!
Myślałem o tym już dosyć dawno, ale nigdy nie ma czasu. Lecz po waszych wypowiedziach to chyba na wiosnę i u mnie wpadnie.
W MK2 nigdy go nie użyłem. Za to teraz mam tak nudne auto, że jeżdżąc 16 km do pracy używam tempomatu na 90% trasy
Nie jestem zupą pomidową żeby mnie wszyscy lubili
Głównie założony po to aby w miastach nie dostawać mandatu bo ostatni trochę takich delikatnie przekroczonych wpadło :/ a teraz 50km wbijam cyk i zapominam o mandacie
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Wczoraj wjechał nowy kompresor od klimy i cisza jak makiem zasiał tylko teraz w szaliku trzeba jeździć tak piździ
Ojjj no nie mowi sie ze "piździ" tylko powinno byc "negatywne skutki warunków pogodowych spowodowane ujemną temperaturą skutkujące efektem wyziębienia organizmu mogące doprowadzić do powstania dolegliwości związanych z złym stanem zdrowia" ...no albo może faktycznie w skrócie "Piździ" ...
Gratulacje naprawy usterki, Acid lepszy niż doktor i to na odległość.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Panowie wczoraj takie 2 błędy:
17579 - Angle Sensor 2 for Throttle Actuator ( G188 ) Implausible Signal
P1171 - 35-00 - -
17950 - Angle Sensor 1 for Throttle Actuator ( G187 ): Implausible Signal
P1542 - 35-10 - - - Intermittent
świeci się EPC na pomarańczowo i do tego ESP cały czas. AuTTko już od wczoraj u mechanika, jakieś pomysły sugestie ? Dodam, że już internety zwiedzone że sprawdzić zasilania kostki do przepustnicy oraz przeczyścić przepustnice.
Wszystko masz w ross techu i tym nalezy sie kierowac.
A podpowiesz kolego minibigii skąd brałeś instrukcję dokładania tempomatu i jaki zestaw kupiłeś? Też nad tym myślę ale boję się, że sobie nie poradzę z montażem.
Przepustnica wyczyszczona, wszystkie kable posprawdzane, skończyło się jeszcze na adaptacji przepustnicy i wróciło wszystko do normy
akrisu bardzo dużo wzorowałem się na tym filmiku, dodatkowo trzeba ogarnąć połączenie między kompem a kostką od tempomatu, w sumie nawet można to zrobić na jednym kablu bezpośrednio.
Niestety przedwcześnie fanfary wystrzeliły TT znowu jakby w jakimś trybie serwisowym. 180km/h max plus mocne szarpnięcia przy losowych prędkościach i biegach. Panowie jakieś sugestie ? Jestem załamany znowu... chciałbym już dopieszczać TT a nie cały czas je serwisować.