Dziekuje
Pozostało poprawić kilka drobnostek i auto powinno byc juz kompletne .
Dziekuje
Pozostało poprawić kilka drobnostek i auto powinno byc juz kompletne .
I jak, udało się dół poprawić ?
Nie starczyło czasu auto dziś znów wraca do warsztatu ...... wyjazd na impreze był tak w międzyczasie.
Ostatnio edytowane przez elmacho ; 11-09-2017 o 16:32
Gratki czasow ale tt ma.chyba 2x tyle mocy co bmw.i tor jest dosyc szybki.
Wazne ze jest progres ale wedlug mnie tt powinna byc sporo szybsza niz bmw z racji mocy napedow i ze dany tor jest szybki.
Masz jakies filmiki z tt w srodku?
Mam z bmw obejrzyj sobie bo z TT nie mam ale ogólnie 2,3 bieg przez większość toru .
W audi 4 bieg tylko w części leśnej .
https://www.youtube.com/watch?v=x7tzBEgtW9I
Niedługo porównam auta na Torze Poznań tam powinna być ogromna przewaga TT .
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Ostatnia już w tym roku eliminacja INTERCARS Classic Auto Cup na torze Jastrząb zakończyła się dla mnie wymarzonym wynikiem .
Po całodniowej walce w zmiennych warunkach pogodowych udało mi się pojechać :
1 miejsce w klasie aut z napędem na 4 koła 5A ( w Audi )
1 miejsce w klasie WRC N oraz 1 w grupie N2000+ ( w Bmw )
Tym razem na starcie zawodów pojawiło się 140 zawodników ( w tym 2 Audi TT )
Ps. moja przygoda za Audi powoli dobiega końca więcej z tego auta ja już nie wyciągne jakby ktoś był zainteresowany auto jest do sprzedania za ułamek kwoty która włożyliśmy w jego budowę .
Gratulacje!! Super!!
Gratki pucharow. Szkoda ze juz konczysz przygode z tt. Tak z ciekawosci ile zamierzasz cenic to auto?
Juz jest pomysl na nastepce?
Więcej tym autem nie osiągnę ( dotarłem do jakieś tam swojej granicy )
Na ten moment cena jest mega atrakcyjna 50.000 zł
Następcą będzie M3 E92 lub Evo 9
Brawo Hubert, wielkie gratulacje i trzymam kciuki za Ciebie!!! nastepne sukcesy musza nastapic powiem ze troszke szkoda ze konczysz przygode z TT bo swietnie sie czytalo i ogladalo te temat, nie jedna kawka poszla przy przyjemnej lekturze... Tak cichutko to jeszcze musze powiedziec ze czekam z niecierpliwoscia az Acid przedstawi swoje autko w koncu bo juz zacieram raczki i gromadze kawke zeby spedzic kolejne chwile przy fantastycznej lekturze a bedzie jej na pewno sporo ale wiecej nie zdradze bo mnie Acid znajdzie i dojedzie ... Hubert, jeszcze raz szacunek i brawo za sukcesy i za trwanie w swojej pasji !!! Takich ludzi nam trzeba! (przynajmniej mi)
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Kanapa dzieki za mile slowo ale nie ma co przesadzac ja tam doprowadzam autko do ladu zeby nie wstyd bylo ludziom sie pokazac i troche przyjemnosci miec przy okazji, a Huberta projekt to jest projekt przez duze P. Czasu, pracy i kasy wlozonej w jego sztuke z pewnoscia ciezko zliczyc, co powoduje ze tym bardziej przykro bedzie patrzec jak pojdzie gdzies w swiat. Pozostaje miec nadzieje, ze przytuli ja ktos z klubu i bedzie mozna dalej sledzic jej losy
Ostatnio edytowane przez AcidTT ; 10-10-2017 o 09:59
Dziękuje Panowie i Wam też życzę wytrwałości w realizacji modyfikacji aut
Brawo !
Gratuluje Hubert, z niecierpliwością czekam na następne Twoje wyścigi i auta. Pozdrawiam.
Filmik z ostatniej eliminacji
https://www.youtube.com/watch?v=k4Am...ature=youtu.be
W 2 sezonie udało się osiągnąć zakładany szczyt
Środkowy puchar należy do mnie i TT
Co będzie w przyszłym sezonie czas pokaże ...........
Auto do sprzedania ze wszystkimi gratami które do niego mam .
50 tys zł ( ułamek ceny zakupu i modyfikacji )
Gotowe do wygrywania
Sorki że tak piszę dopiero teraz. Przeczytałem całą historie samochodu i jego przeróbek, kłopotów z WG kompresorem i lagami. Jeśli chodzi o wiedzę nie dorastam do pięt ludziom tutaj z forum ale jedna rzecz mi nie dawała spokoju przez całą tą historię. Nie łatwiej po prostu było do takiej turbiny zaimplementować system Anti-Lag + zmienić skrzynie na DSG i podrasować czasy przełożeń między biegami ?
Tak sobie przeglądam swoje zdjęcia i znalazłem to z toru Poznań.
Pozdrawiam
IMG_0409.JPG