Zycze Ci z calego serca,żebyś sprzedał.
I nie myśl ze narzucam tu jakis hejt czy coś.
Ale ja swoja sprzedaje,rok młodsza,z ciut lepszym wyposazeniem.No moze nie mam zderzakow od tts i przebieg z dwójką z przodu,ale chce 10tys mniej i nawet jednego poważnego telefonu.
Auto po istotnym dzwonie a Ty piszesz o małej reanimacji. Taką to można powiedzieć, że zaliczyłem ja w tym przypadku to była poważna robota - nie twierdzę, że zrobiona źle ale małej bym tego nie nazwał.
Nie jestem zupą pomidową żeby mnie wszyscy lubili
Z całym szacunkiem Kwinto ale co Ty możesz wiedzieć jak nie widziałeś auta zaraz po wypadku, w którym nie doszło nawet do aktywacji poduszek powietrznych. Nie mam zamiaru wdawać się w jałowe dyskusje z Tobą bo po prostu nie mam ochoty ani czasu. Czasami mam wrażenie że próbujesz wszystkim dookoła wmówić że Twoje auto po wypadku wyglądało lepiej niż z salonu, wybacz ale taki to ma wydźwięk w Twoich wypowiedziach. Zarówno a Twoim wypadku jak i moim stłuczka to stłuczka, czasami po rozebraniu wszystkiego okazuje się że nie taki diabeł straszny jak go malują i w druga stronę. Ale co ja tam wiem. Ja przynajmniej nie ukrywam co bylo robione. Jezeli uwazasz ze wymiana kilku elementów blacharskich bez prostowania i naginania, tony szpachli itd.kwalifikuje auto jako po istotmym dzwonie fo nie mam pytan i proponuje obejrzeć kilka TT z allegro. Obejrzeć, a nie być specjalistą od weryfikacji stanu na podstawie zdjęć. Zresztą kazdy ma prawo wyboru, ja nie bronie kupowac nikomu bezwypadkowych aut z allegro i innych. Jesteś zainteresowany zakupem ? Jeśli nie to za wszelkie uwagi serdecznie dziękuję i bez odbioru.
Bolek na takie auta muszą być konkretni klienci, którzy mają podobnego bzika na punkcie TT co my. Cena w tym przypadku to kwestia drugorzędna, chyba że ktoś chce kupić dla samego faktu posiadania. Tak czy siak mi się nie śpieszy a rynek wszystko zweryfikuje, sprzeda to się sprzeda, nie to są plany na mody i tyle.
Ostatnio edytowane przez MaTTeusz ; 04-10-2017 o 22:54
A co się stało z przednim grillem? Powrót do TTS w wersji przedliftowej?
AUDI nie przestaje się kochać.
Przypomniał bym sobie jak wyglądała ta stłuczka gdyby zdjęcia ze zdarzenia nie zniknęły z forum.Tematu mojego TT nie ma co poruszać bo to czy było ok czy nie to szybciutko zweryfikował rynek czego, życzę również i Tobie.
Nie jestem zupą pomidową żeby mnie wszyscy lubili
Wiec chyba ja bez kompleksów podwyższę cenę jak moja cala w oryginale.
Podoba mi się te wnętrze
Powodzenia w sprzedaży i gdyby się udało to zapraszam na oględziny do mnie
Panowie, kto nie zainteresowany niech nie komentuje. Bez sensu ta jałowa dyskusja. Matteuszowi proponuje, aby wrzucił do tego tematu zdjęcia ze stłuczki, każdy zainteresowany je sam oceni. Ważne to znać skalę uszkodzeń oraz to w jaki sposób zostały one naprawione. Skoro tego nie ukrywa, zdjęcia na forum są. Po co bić pianę.
To rynek , a nie my weryfikujemy czy cena jest dobra. Co na pewno można powiedzieć, to to że w rękach Magdy, jak i Mateusza auto było zadbane, zawsze czyste i pachnące. A gałka TTS to prezent na urodziny Madzi od klubtt.pl
Ostatnio edytowane przez PiotrekHIT ; 05-10-2017 o 11:45
A ta słynna "poduszeczka" na fotelu kierowcy to będzie za dopłatą czy w gratisie dla nowego nabywcy?