Witam mam pytanie czy wymiana cylinderka za sprzęgłem da się zrobić na miejscu czy trzeba troche się pobawić bo mam do kupienia z uszkodzonym cilinderkiem a lawety nie mam Wiec stad te pytanie , dziękuje z gory i pozdrawiam
Witam mam pytanie czy wymiana cylinderka za sprzęgłem da się zrobić na miejscu czy trzeba troche się pobawić bo mam do kupienia z uszkodzonym cilinderkiem a lawety nie mam Wiec stad te pytanie , dziękuje z gory i pozdrawiam
W quattro trzeba wywalic skrzynie, w osce wysprzeglik jest na korpusie skrzyni wiec przy odrobinie checi..
AcidTT tutaj mamy chyba do czynienia z quattro BAM lub APX.
AUDI nie przestaje się kochać.
No tak jezeli mielibysmy sie kierowac opisem kolegi, ale On cis tam ma do kupienia, tylko ciekawe co? tak czy inaczej jak quattro to nie ma bata, na krawezniku nie zrobi
Wlasnie to quattro Wiec troche lipa
Wysprzeglik jest mocowany trzema srubami na walku zdawczym w korpusie skrzyni biegow. Sama wymiana trwa dwie minuty, ake zeby sie do niego dobrac skrzynia niestety out.. jak to okazja to kombinuj warsztat w okolicy albo kogos z laweta/przyczepa..
Wlasnie się martwię żeby tez sprzęgło nie było padniętego bo to od Niemca niby prywatny , ma książki i faktury Rometów
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Remontów *
Sprzeglo z dwumasa 550euro jak cos. Kupowalem Luka w zeszlym tygodniu. Tarcza z dociskiem ok 130e, sam wysprzeglik ok 50e. Jak ma faktury ba te czesci to luz, jak nie to na dwoje babka wrozyla. Raczej nie bylo zmieniane poniewaz wysprzeglik by nie pociekl. Jak odpalisz na luzie oraz przy gaszeniu nie slychac zeby dwumasa szczekala??
Ostatnio edytowane przez AcidTT ; 23-09-2017 o 21:26
Ma napiszemy w ogłoszeniu ze cylinderek tylko ale różnie bywa
Nic Ci wiecej nie doradze
No rozumiem a do Niemiec troche daleko , dzięki za wypowiedzi