Od jakiegoś czasu poszukiwałem fajnego sportowego auta. W grę wchodziło Scirocco, 370z lub TT.
Po kilku miesiącach poszukiwań trafiło się coś ciekawego i powiedzmy, że innego - oto jest!
Dokładnie nie będę się rozpisywał, bo znacie auto z tematu:
http://www.klubtt.pl/showthread.php?...mi-By-Asik-son
Swoją drogą pozdrawiam Asiksona
Tak dla przypomnienia-auto dłubane i strojone w R-Performance- aktualnie 405KM 496Nm, Quattro.
Po zakupie auto wymagało wizualnego dopieszczenia, folia była bez połysku z powgryzanym brudem, a na dole zderzaka uszkodzona.
Od razu powiem, że większość prac przy aucie wykonuję sam, lub z kumplami co sprawia dużo radości
Zabraliśmy się do roboty z lekkim dystansem, bo pierwszy raz zamiast lakieru była folia.
Wymieniliśmy folię na części przedniego zderzaka, dokładnie umyliśmy auto, wyglinkowaliśmy, wypolerowaliśmy i nałożyliśmy twardy wosk.
Efekt? - Powalający Na zdjęciach tak tego nie widać, ale auto dostało nowe życie.
W planach: wiosną felgi trafią do regeneracji, mają kilka mocnych otarć. Po głowie chodzą mi też większe hamulce, ale to się zobaczy
W związku z tym, że auto jest już mocno doinwestowane to nie mam co do niego wielkich zamiarów poza tym żeby cieszyć się z użytkowania
Nie wiem co jest, nie mogę dodać linków jako foto. Zostawiam tak, to każdy sobie otworzy
PiotrekHIT