Ok a jak tam się dostać ? na pławniowicach byłem dawno temu, pamiętam że kiedyś był most w remoncie i objazd zrobiony?
Ok a jak tam się dostać ? na pławniowicach byłem dawno temu, pamiętam że kiedyś był most w remoncie i objazd zrobiony?
Gdyby mi Pan Moderator nie dał znać, to bym przegapiła spota
W ogóle mam nadzieję, że nie ma punktów karnych za niedomyte auto na spocie? Szczerze powiem, że nie chce mi się czarnego glancować w jutrzejszym dniu Maska jest nieco opalcowana przez elmacho, bo próbował zrobić dobrze ale maska po wyregulowaniu nadal odstaje, bo krzywa, dlatego ustawiam się do grupowej fotki ze spota jedynie tyłem
Witam niestety obiecałem dziewczynie ze na 18 pojde z nia na lyzwy do Jastrzębia ale po 19 mogę wpaść gdzieś choć na chwilkę pogadać . Można od kogoś numer żeby się kontaktować ?
Bierz dziewczyne do nas!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja będę na 18
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Grupowe z TT i klubowiczów.
Dziękuję wszystkim za spotkanie, miłą atmosferę, rozmowy.
Szkoda, że nie wszyscy zdążyli przyjechać, jednak myślę, że zostanie to zrekompensowane.
AUDI nie przestaje się kochać.
Mini przy TTkach wygląda masywnie
Faktycznie jakieś takie duże jest.
AUDI nie przestaje się kochać.
Tez dorzucam fotki bo na ostatnich brakuje Grzeska ten aparat od Grzeska pogrubia tak sobie to tlumacze
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
No faktycznie pogrubia.
Kanapa my nie jestesmy tacy grubi co?
Ależ oczywiście że nie, przecież mamy ciała młodych bogów
Nie wiem co to się stało że tak grubo wyszedłem, może by tak jeszcze udało się zwalić winę na to że aparat Grzesia robi wyraźniejsze zdjęcia
Ogólnie razem z Sylwią bardzo dziękujemy za spota wszystkim i czekamy na więcej pomyślimy max do jutra z tym zakończeniem sezonu, może uda się wpisać
Weekend coś?