Bardzo ładne auto, szkoda że się nie złapaliśmy
20773391_1608142149259474_1879001282_o.jpg
Bardzo ładne auto, szkoda że się nie złapaliśmy
20773391_1608142149259474_1879001282_o.jpg
Przyjechał i wyrwał TT-kę ode mnie z Rzeszowa :P
Swoją drogą wiem jak to jest jechać pociągiem z nad morza do RZ, gratuluję nie umarcia z nudów
Auttko niech cały czas cieszy jak przy podróży powrotnej.
Mały spontaniczny mod. Powiem szczerze, takie efektu niespodziewalem się za nic w świecie. A to dlaczego? Różnicy nie ma żadnej ..
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Podbijam, jednak jakaś tam roznica jest. Po rozgrzaniu się silnika, na wyższych obrotach coś tam glosniej slychać. Zmiana biegow przy 4tys obrotow także glosniejsza.
no to zjadłem jogurcik i poczytałem opis
Bardzo fajnie się autko prezentuje, przejścia które miałeś z tymi co chcieli sprzedać wcześniej auto (tak też czytałem w innym dziale) to masakra jakaś ale cóż...
Misja pociąg hehehe aż w sumie sam bym się gdzieś wybrał.
Autko bardzo fajne w przemiłym i bardzo wdzięcznym kolorze jeśli się o niego dba a łatwy to on w utrzymaniu nie jest ...
Żeby tylko cieszyło jak najdłużej, będę sobie też obserwował temat.
Jak będziesz potrzebował to napisz do mnie PW to podeśle ci co lub czego używać do dbania o autko lub zaglądnij do tematu "autodetailing"
Wczorajszy nocny przejazd w deszczu skłania mnie do zwrócenia honoru wszystkim, którzy mówili o Q. Przyjaciołom od Golfów GTI, Wam od TT. Jazda w deszczu, to tak naprawdę 2-2.5 tyś obrotów, reszta to jak jazda po śniegu. Start spod świateł, jedyna szansa dla Skody 1.2 60KM, aby zjadła TTkę Jednak.. Nie ma co narzekać, widziały, słyszały, czytały oczy i uszy co brały.
ostatnio w gdansku bez problemu zjadłem 400 konnego modzonego seata, tylko ze względu na to że mam quattro.
Jadę dziś podłubać trochę przy wydechu. Będzie głośno. Mam nadzieję, ze znośnie i nie wiejsko. Efekty opisze potem. Trzymajcie kciuki
Tutaj luzny filmik z wczoraj. Na spontanie nagrany przez kolegę
Ostatnio edytowane przez pavvel ; 05-09-2017 o 12:29
Co masz na myśli pisząc ,,podłubać"?
AUDI nie przestaje się kochać.
Wycięty został wcześniej tłumik środkowy, dzisiaj został wycięty tłumik końcowy. Wszystko zostało zastąpione prostą, przelotową 2.5 calową rurą od kata.
Dzwiek.. Powiem szczerze, jest strasznie glosno. Mi się podoba, nawet bardzo. Jednak obiektywna opinia przyjdzie po jakimś czasie. Huk jest tak straszny, że bez problemu na parkingu włączam alarmy.
Mam filmik, ale w żaden sposób nie odzwierciedla tego co się dzieje. Na żywo jest z 2 razy głośniej. Rura napewno osiądzie spalinami, więc trochę się wygłuszy.
(Kręcone do 3-3.5 tyś obrotów, zmiana biegów przy około 3 tyś obrotów)
Fajnie czytało się opis Gratuluję auta! Jedyne co mi zupełnie w nim nie leży (oprócz FWD ) to końcówki wydechów. Według mnie o niebo lepiej wyglądają chromowane. Bezawaryjnej jazdy!
Na filmie jakoś strasznie głośno nie jest, ale to film. Ciekaw jestem jak jest na żywo i jak jest w środku auta?
AUDI nie przestaje się kochać.
Hmm, powiem szczerze, jest glosno w srodku. Powyzej 2 tys obrotow jest juz bardzo glosno. Jednak mimo wszystko strzał przy zmianie biegów głośniejszy niż w S63 a i swietnie bulgocze i strzela schodzac z obrotow. Jak dla mnie bomba. Ciekawe tylko jak dlugo.. Pewnie do pierwszej migreny .. albo kaca