Cześć wszystkim klubowiczkom, no i klubowiczom, niechaj będzie
Jak tradycja nakazuje, trzeba sezon urlopowy zakończyć w zacnym gronie, tak więc przygotowaliśmy małą propozycję, tzn HITka stanęła na wysokości zadania i przygotowała to co ja poniżej opiszę. Pozwoliła mi dalej przejąć "pałeczkę".
Miejsce: okolice Łodzi
Termin: 29.09 - 01.10.2017
Cena: za dobę z wyżywieniem średnio pokój 2 osobowy to 230PLN
Grill: 60-80zł za osobę / rozmawiamy żeby coś urwać.
Pytanie do Was - ile osób byłoby chętnych na wyjazd? Mamy na oku dwa miejsca, ale czekamy na potwierdzenia, wtedy też wrzucimy linki.
1. PiotrekHIT + HITka
2. Hubi_pl + Kasia
3. ...
Prosiłbym o kopiowanie listy i dopisywanie się.
PAMIĘTAJCIE! Wpłaty będą potrzebne do końca przyszłego tygodnia czyli 27.08. Będziemy się starać aby 1 wplata była zaliczką - czyli np 50%.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mały update - miejscówka jest dostępna, tak więc poniżej wklejam info. Cenowo wyszło lepiej niż wcześniej pisałem, w domkach przy 4 osobach ze śniadaniem wyjdzie +/- 90PLN/doba
Miejsce: http://www.rafa-jeziorsko.eu/
Adres: MAPA GOOGLE
Kościanki 15
62-730 Dobra
PEŁNA OFERTA DO POBRANIA - PDF
Ośrodek ma w ofercie domki w różnych standardach, domki są minimum 4 osobowe, ale można je wynajmować dla 2 osób - koszt jest wtedy większy per osoba niż w 4.
Załącznik 13083
Śniadania są stety/niestety obowiązkowe w cenie 22zł/osoba.
Grill:
28 zł / osoba
- Kiełbasa grillowa 180-200g
- Kaszanka 120g
- Karczek w przyprawach 200g
- Ogóreczki kiszone lub małosolne 80g
- Dodatki: pieczywo, musztarda, ketchup
- Naczynia jednorazowe, serwetki, sztućce
Komplet sztućców i talerzyki jednorazowe dla każdego
INFORMACJE dotyczące zwierząt w ośrodku
Mamy rezerwację do Niedzieli i wtedy muszę potwierdzić ilość osób i w przyszłym tygodniu wpłacić 50% zaliczki - prosiłbym o merytoryczną dyskusję, tak aby krótko i na temat załatwić to jak najszybciej
AKTUALIZACJA:
Tabelka przedstawia listę osób zapisanych oraz koszta. Prosiłbym o określanie się co do domków oraz wpłaty. W niedziele mam odpowiedzieć ośrodkowi na 100% czy jedziemy, co do ilości domków to deadline będzie 4.09.
Bardzo proszę osoby które współdzielą domek o porozumienie się, tak żeby nie było sytuacji że tylko połowa zapłaci.
Za ważnych rzeczy to pamiętajcie o kaucjach - one są zwracane w niedziele także spoko.
Jeżeli ktoś chce fakturę na pobyt to muszę to wiedzieć przy pierwszej wpłacie, pamiętajcie proszę o tym.
Dane do przelewów:
Hubert Wisniewski
ul. Zwyciestwa 48
05-126 Nieporet
Nazwa banku: mBank
Adres banku: mBank S.A. FORMERLY BRE BANK S.A. (RETAIL BANKING) LODZ, Skrytka pocztowa 2108, 90-959 Łódź 2
Posiadacz rachunku Nazwa: Hubert Wisniewski
Konto mBank 32 1140 2004 0000 3302 7571 2052
Swift Code: BREXPLPWMBK
Czy o czymś zapomniałem?
UWAGA! Dodaliśmy jako OPCJĘ kubki zlotowe - jak ktoś ma ochotę to 12zł za sztukę nam kolega Verni wyprodukuje.
UPPP
Do 31.08 mam dać znać z ostateczną liczbą domków.