Szukam spoilera tylnej klapy od Audi tt rs.
Szukam spoilera tylnej klapy od Audi tt rs.
jakiś zamiennik
http://allegro.pl/audi-tt-rs-tuning-...906343510.html
Długo wisi na All..., albo brak chętnych, albo kiepska jakość.
AUDI nie przestaje się kochać.
Grzesiu, może wisieć, bo to jest aukcja firmy, która je robi
Dzwoniłem do nich swego czasu i nie przekonali mnie rozmową do tego, że maja jakąś większą wiedzę co do spoilerów i samochodów, do których pasują.
Ale tu może być inaczej.
Może i tak. Nie widziałem , nie macałem, nie będę oceniał
Też dzwoniłem do nich, ale nie przekonali mnie do siebie. Ale jestem coraz bardziej skłonny zaryzykować i zamówić...
Na używkę poluje już od dłuższego czasu ale nie ma nic , towar deficytowy
Skoro i Ciebie nie przekonali, to albo sami nie wiedzą czym handlują, albo muszą poważnie popracować nad kontaktem z klientami.
Dopytaj co dokładnie sprzedają, czy samo skrzydło i dwa mocowania, czy komplet wraz z mocowaniem w miejsce oryginalnego spoilera. I czy w komplecie są uszczelki, bo takie powinny być założone ( właściwie jedna uszczelka, od spodu dolnej części spoilera ).
Dzwoniłem do nich jeszcze raz dopytać o szczegóły. Odebrała Pani, która nie była w stanie odpowiedzieć mi na wszystkie pytania, powiedziała, że musi dopytać i oddzwoni do mnie. Oddzwoniła po chwili i wyjaśniła wszystko. Tak wiec spoiler montujemy w miejsce starego spoilera. Stary ściągamy i przykręcamy ten od nich, podobno wszystko jest w zestawie, kwestia tylko pomalowania.