Grzesiu , co do ramek , ani jedne, ani drugie . Powinny być klubowe !
Grzesiu , co do ramek , ani jedne, ani drugie . Powinny być klubowe !
Popieram Piotrka co do zamian w aucie na bardzo duży plus!
Dla mnie zmiana ramek na plushhh
Sent from my iPhone using Tapatalk
A może by spróbować bez ramek?
Ramki szpecą (poza klubowymi )
Z samą tablica lżejszy /zgrabniejszy wyglad
Pozdr
Miki
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ostatnio edytowane przez miki77 ; 11-08-2017 o 08:59
Całość jak najbardziej na plus
A takie małe pytanie, wychodziły jakies wersje TTS z czarną mordką? Zawsze jakoś mnie drażnią te wszystkie chromy
A co do tablicy, mam już w drugim aucie bez ramek i wygląda to naprawdę super. Tak elegancko
Panowie taśma dwustronna i tablicy nic nie ruszy
Takie coś pamiętam z Syrena 105.
Najprostsze, najmniej inwazyjne rozwiązanie. Jest faworytem.
Tak sobie myślałem, co by zrobić, co by zmienić, co by poprawić.
Usiadłem do auta i patrzę:
20170818_075715.jpg
Może by tu coś zmienić? Nowa skóra? Nowe obszycie? Nowe przeszycie? Pogrubienie?
Jak pomyślałem, tak też zrobiłem i inną kierownicę wstawiłem:
20170818_091211.jpg
Problemem okazała się niedziałająca multifunkcja, brak klaksonu i niezbyt solidne zamocowanie poduszki powietrznej. Czy modyfikacja jest warta takich wyrzeczeń?
Pomyślałem i oto, co wymyśliłem:
20170818_134715.jpg
20170818_140310.jpg
Oryginalna kierownica AUDI TTS 8J. Nowa skóra na skórę, nowe białe przeszycie, boki z perforowanej skóry. Leży w dłoniach idealnie, jest trochę grubsza od oryginału i pięknie pachnie nowością.
AUDI nie przestaje się kochać.
Ohhhh... (ciezki oddech) bozeee jak ja bym tak chcial w swoim autku taka kierownice zawsze mi sie podobaly te z nowszych wersji z plaskim dolem...do tego wiecej miejsca na nogi ... Mi sie zajekurwibiaszczo podoba zmacam Ci te kiere w niedziele to lepiej mnie tam patykiem odganiaj
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
No no no, mod na duży plus Widzę, że nazwa tematu też się zmieniła, ciekawe czy masz w planach coś jeszcze
W każdym razie oby więcej takich modów, to będę miał więcej części do swojej
Plany oczywiście są.
Część zaczynam realizować we wtorek, standardowo będzie niespodzianka.
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Niektórzy wiedzieli, że GREY miał mieć nowego właściciela. Niektórzy znali powody, dla których zapadła taka decyzja. Niektórzy wiedzą, że szlag trafił cały misterny plan.
Zatem szary zostaje zostaje ze mną, będą kontynuowane prace nad zmianami i modyfikacjami.
Poprawiłem mocowanie tylnej tablicy rejestracyjnej. Poprawiłem spasowanie maski.
Kilka malutkich już jest widocznych, kilka właśnie zaczyna swoją realizację, plany są na kolejne.
20170903_113638.jpg
20170903_113445.jpg
20170903_113430.jpg
20170903_113417.jpg
AUDI nie przestaje się kochać.