-
-
Od września przenoszę się do trójmiasta więc na pewno miasto będzie terroryzowane
-
Jestem chętny. Chętnie poznam nowe twarze za fajerami TT.
-
Chętnie się spotkam, tym razem mi nie uciekniesz
-
Wprawdzie jeszcze nie mam TT, ale w piątek w zasadzie na pewno to się zmieni, tak więc jak najbardziej byłbym chętny
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
I jak - organizujemy coś? "Wojaże" po całym 3city uskuteczniam od prawie 3 tygodni, ale na razie jakoś w kontekście innych TT'tek bezowocnie
-
ja chętnie, podawajcie tylko termin
-
Temat niestety ostatnio coś mało dynamicznie się rozwija... Ja generalnie jestem dyspozycyjny, tak więc z dużym prawdopodobieństwem dopasuję się do propozycji - tylko jakąś wypracujmy
-
Czas odświeżyć temat.
Rozmawiałem z KpRacing i planujemy spotkać się gdzieś w 3mieście w przyszłym tygodniu. Piszcie czy jesteście chętni i jakie dni Wam pasują
-
Mi generalnie pasują wieczory (powiedzmy po 18:00) - za wyjątkiem najprawdopodobniej wtorku, bo chyba będę musiał wyjechać. No chyba, że weekend, to w zasadzie dowolna pora - na razie bez planów.
-
ja od poniedziałku do piątku pracuję 8-18, w soboty do 14, a do 3miasta mam prawie 100KM także sobota jest mi na rękę
-
Odświeżam czy jeszcze ktoś tu zagląda z trójmiasta lub okolić?
-
Chętny
-
To jest już nas dwóch jeszcze trochę i na spota można się umawiać.
-
Do świąt jestem na gościnnych występach w Trójmieście, także można coś porobić ;D
-
Vik, do kiedy dokładnie jesteś?
Uprawnienia umieszczania postów