Jak za dość biedne FWD to duża suma. Osobiście bym sobie odpuścił.
Uszkodzenia są znacznie większe, niż miał RED, a naprawa wyszła mnie 5000. Tylko tyle dzięki uprzejmości i zaangażowaniu kilku forumowiczów.
Tutaj nie wiadomo, co dokładnie będzie do naprawy / wymiany. Dopiero rozebranie przodu da wgląd w orientacyjny kosztorys naprawy.
Niemniej może okazać się dobrym zakupem, bo naprawiając zgodnie ze sztuką będzie wiadomo, co to za auto.
Ja bym go zobaczył.
P.S. Do reflektorów AUDI przewidziało zestaw naprawczy, nie trzeba niczego kleić.
Ostatnio edytowane przez elmacho ; 29-07-2017 o 18:56
AUDI nie przestaje się kochać.
Oglądałem dziś Audi TT 8J, moja uwagę przykuły łączenia przy ścianie grodziowej obok kielichów. Wygląda to jakby ktoś ręcznie "maznął" jakąś gumą i zamalował (z obu stron). Czy to rozwiązanie jakiegoś problemu w tych modelach (na niektórych zdjęciach w internecie wyglądało to podobnie)? Nie nasuwa to raczej pozytywnych myśli. Dodam, że to pierwsza TTka, którą oglądałem
Ostatnio edytowane przez jacexinho ; 29-07-2017 o 20:53
Tak, to typowe dla TT w szczególności z rynku Pl. w ten sposób rozwiązuje się problem składania auta z kilku podobnych, lub prawie takich samych, wszystko po to aby klient był zadowolony.
Znowu TT znowu Cabriolet
A sprzedający w jakiś sposób to wytłumaczył czy nie pytałeś?
Ogłoszenie jest już dość długo, był ktoś obejrzeć? Ja niestety mam 400km i nie chciałbym jechać w ciemno :/
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-t...tml#cd9ebf0ab1
Czy ktoś z forumowiczów wie cos na temat tego autka?
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-t...-ID6yUWvt.html
Długo już wisi więc pewnie musi być cos nie tak.
Pakiet TTS ogranicza się do przedniego zderzaka wraz z kratkami, logo na kierownicy i na tylnej klapie. Boczne kratki poliftowe, środkowa przedliftowa.
Do tego na zdjęciach widać różnicę odcieni lakieru na różnych elementach. W rzeczywistości albo jej nie ma, albo jest znacznie gorzej.
Nie widać opisanych hamulców TT-RS, za to z tyłu tarcza na 100% nie jest z TT-RS.
Prawy reflektor źle spasowany.
Za małe opony dla tego rozmiaru felg.
AUDI nie przestaje się kochać.
Ciekawe czy ten chleb z przedostatniego zdjęcia jest w zestawie
Auto od paru lat co pare miesięcy jest sprzedawane w innym mieście, ostatnio było z pół roku temu w radomiu
Audi TTS.
The Everyday Sportscar.