To się przekłada też na wyższe napięcie zapłonu i silnik powinien lepiej pracować.
To się przekłada też na wyższe napięcie zapłonu i silnik powinien lepiej pracować.
Wszystko wróciło do żywego wspomaganie aktualnie smiga idealnie ale się cieszę
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Audi dostało nowy Aku i już problemów z prądami na szczęście nie ma ale co by to było gdyby nic nie było do zrobienia, niestety rozsypał się tłumik środkowy jest w opłakanym stanie oraz dziura w końcówce tłumika ostatniego (do zaspawania). Nowy tłumik środkowy już kupiony i czeka do jutra na montaż u mechanika, pytanie moje czy ma to wpływ na osiągi ponieważ wracałem wczoraj z leszna i 190km/h to był max jaki szło osiągnąć.
ps. TT dostało też nowiutkie oponki letnie, przestała ściągać na prawo.
No jak 190km/h to max to cos masz bardzo nie halo.. gdzies kunie rozbiegly sie na lake
Co sugerujesz ? Logi dynamiczne ?
powiedz mi to jest oska czy quattro
ośka, dzisiaj postaram się zrobić logi bo trochę jestem załamany
Rob rob, czy oska czy quattro to w granicach 230-240km/h powinno sie bujnac.. takze cos tam nie bangla.
aha ale widze masz wydechy na dwóch stronach jak to zrobiłes jesli to nie tajemnica
Dosłownie teraz wydechy się naprawiają bo poprzednik porobił to na szkoda gadać, do wymiany też jest środkowy wydech i mechanik grzebie właśnie a później jak odbiorę to zaleję LPG i PB i zacznę robić logi. Pytanie logi na LPG czy PB czy to bez różnicy ?
Ja bym robil na benzynie. Jak na benzynie bedzie oki to wtedy wiesz, ze problem bedzie z lpg..
Niestety nawet nie mam kiedy logów zrobić, to dalej walka z tłumikami bo po złożeniu wszystkiego zaczął od spodu niestety bić o podwozie. Do tego doszedł spory świt, chrobot ciężko to nazwać na włączonej klimie myślicie, że to łożysko czy wiatrak? Klima szybko chłodzi ale szelest jest jak maskę podniosę i mam włączoną klimę ? Dodatkowo znowu wyszła januszeria poprzednika ponieważ wewnątrz klapy bagażnika zaczął odchodzić plastik zauważyłem 2 wkręty w sumie to jeden a po drugim dziurę tylko.
<załamany> Tyle smuteczku
Ostatnio edytowane przez minibigii ; 07-09-2017 o 07:24
Jak chrobocze po wlaczeniu klimy to pewnie rozwalone jedt lozysko albo sprzegielko na kole klimatyzacji.
Panowie powiem Wam, że wygoda jak cholera wczoraj dołożyłem tempomacik do mojej TT i aż cieszy mordkę
Heh, niby nic ale jednak tez dokladalem u siebie, super sprawa!