Wiesz lepiej (masz takie), wydawało mi się po lewej ze czegoś brakuje
Pozdrawiam
Miki
Moim zdaniem cena zawyżona, dla porównania "pomarańczka" - http://allegro.pl/audi-tt-s-272km-4x...859278140.html - właściciel również startował od ceny ponad 80k, a i tak chyba nie sprzedała się (masz numer w ogłoszeniu, więc wiesz )
Nic nie brakuje miki77 tak w 8j jest,w 8n jest inaczej.
Drodzy,
to mój pierwszy pościk więc pozwolę sobie powiedzieć na wstępie "Dzień dobry" i może od razu przejdę do rzeczy:
- wymarzyłem sobie małe sportowe auto, w zamierzeniu miał być to Nissan Z350 ale gdy przeszukałem rynek i zasięgnąłem opinii fachowców w tym temacie to przekonałem się, że to marzenie ściętej głowy i to nie tyle finansowe ile faktycznego występowania przyzwoitych wersji tego auta w automacie.
Stąd muszę chyba szukać gdzie indziej i teraz rozglądam się za TT-tką, która też gdzieś się przebijała, zastanawiam się nad tą:
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-t...-ID6yTlb3.html
Kwota jaką mogę przeznaczyć to powiedzmy 40 - 50 tysięcy, nie chcę jakoś przesadnie wyskakiwać z kaski bo to będzie pierwsze auto i stąd ryzyko, że nim gdzieś przytrę etc. jest duże i nie chciałbym potem żałować, że na pierwszy ogień poszło drogie auto
Nadmienię, że sam pojazd nie będzie zbytnio eksploatowany z racji tego, że pracuję w ścisłym centrum Warszawy i zwyczajnie nie opłaca się ganiać tam autem - stąd nie oczekuję tłuc w nim licznika jakoś wybitnie.
Jak Wy się zapatrujecie na ten egzemplarz ? Czy gra jest warta świeczki ?
A może coś innego rzuciło Wam się w oczy na serwisach samochodowych ?
Jestem otwarty na propozycje i będę zobowiązany za każde wsparcie za które serdecznie dziękuję
Brak adnotacji o bezwypadkowości.
Przednia maska źle spasowana.
Dla mnie absolutnie nie wart ceny.
Zobacz co można mieć za podobne pieniądze:
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-t...tml#bc7e163751
Od naszego forumowicza.
Ostatnio edytowane przez elmacho ; 11-07-2017 o 19:05
AUDI nie przestaje się kochać.
@ elmacho
Witam po dłuższej przerwie
Sprzedawca od tamtego Audi twierdzi, że bezwypadkowy i że ma to wszystko udokumentowane - przesyłał także VIN numer i gdzieś to się trzyma kupy...
Co do Twojej propozycji to dla mnie odpada bo nie jest to automat plus to kabriolet - dla mnie odpada i spory kawałek, żeby obejrzeć na żywca...
A ten:
http://allegro.pl/show_item.php?item...965#fc829b660f
?
Poprzednie ogłoszenie wkleiłem, żebyś zobaczył co możesz mieć za założony budżet. Czysto informacyjnie.
Co do linku, który wkleiłeś, to napiszę tak:
Obecnie mam TTS, gdybym go nie miał, to już bym oglądał ( może miał ) to AUDI. Warto w tym samochodzie zweryfikować powód zmiany zderzaka i progów, a także jego częściowego lub całego malowania, bo takowe miało na 100% miejsce.
Ostatnio edytowane przez elmacho ; 15-07-2017 o 23:18
AUDI nie przestaje się kochać.
Lampy ledowe wychodziły w 2007? Jeśli to ten komis, o którym myślę to radze zachować szczególną uwagę jeśli chodzi o auto jak i późniejszą papierkologie.
Czy to znaczy, że akcyza jest już zapłacona?Autko sprowadzone! W pełni opłacone, ubezpieczone! GOTOWE DO REJESTRACJI!
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...l?id=247321022
Jakies opinie?
Z tymi komisami trzeba uważać wlasnie na papiery. Niby są tacy wspaniali i zarejstrują za Ciebie auto, ale robią to często po to żeby zrobic umowę bezpośrednio pomiędzy Niemcem/Szwajcarem/turasem itd a Tobą.
Unikają opłat i ewentualnej odpowiedzialności za auto gdyby coś...
A słyszałem wlasnie też przypadki że nie zapłacili akcyzy, a urząd ścigał nowego nabywcę
Nie mowię że każdy tak robi, ale trzeba zachować ostrożność i sprawdzać papiery
Auto wyglada dobrze
Pytanie czy warto zapłacić aż tyle za 7 rok, bez s-line i bez jakiegoś super wyposażenia. (Brak rns-e, tempomatu)
Ostatnio edytowane przez pentak ; 16-07-2017 o 11:11
Bierz pod uwagę to, że ta akcyza wychodziła spora, bo 18%. Biorąc pod uwagę, że najtańsze mk2 3.2 na mobile.de oscylują w granicach 35-40 tysięcy (ostatnio stało jedno z przebiegiem 320 tysięcy) plus akcyza generuje jakąś cenę. No i jeszcze na nim muszą zarobić
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Panowie. Bez mojego pytania, odpowiedzieliście mi na moje pytanie, które mnie nurtuje. Mam budżet zakładający 50 tysięcy i kropka. W tym już opłaty.
Uważam, że jest to kasa, która spokojnie powinna starczyć na przynajmniej DSG, S-line i ledy i rozsądny sprawdzony przebieg (uparłem się na przebieg, bo auta zmieniam co rok-dwa, a w Polsce wciąż mentalność, że ludzie patrzą na to priotytetowo, dopiero co sprzedawałem auto z przebiegiem 180kk i każdy! każdy marudził. Że to benzyna i że taki przebieg, to tamto, a jak dałem ogloszenie bez przebiegu to telefonów 3 razy więcej.. a to bylo tylko 180k przy 10 letnim aucie). Stąd uparlem się, zeby byl to sprawdzony w okolicach 150kk.
Wydaje mi się, że spokojnie dany budżet powinien starczyć na bogatą wersję w 2.0 i DSG, może nie z RNS-E, ale praktycznie full. Czy mam rację czy mam zbyt duże wymagania? Rynek coraz bardziej mi pokazuje, że za 50tyś to ledwo mogę kupić cokolwiek. Zmęczony jestem już tymi poszukiwaniami, a także nie chce przepłacic, aby za 2 lata nie pluc sobie w brode, sprzedajac za 35.