To zazdroszczę bo obecny co maja do TT RS to jest kiepski..
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To zazdroszczę bo obecny co maja do TT RS to jest kiepski..
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wiesz, kto co lubi
Pakiet siadł tak, przód i progi mi pasują mega, tył średnio ale będziemy nad tym pracować:
Dorzuciłem dyfuzor na tył z S8 na próbę, Maxton coś tam wyprodukuje i duck tail większy
No i dopracowałem soft w DSG, wjechałem wczoraj na rolki Ale 30stopni plus 985hpa nie pomogły uzyskać dobrej mocy hah...
https://youtu.be/GNM9wC0dy_E
Kurczę nawet nie zauważyłem że kolega z Głogowa. Musimy się kiedyś spotkać bo moja będzie potrzebowała dużego odmłodzenia na wiosnę więc może coś doradzisz
A zmiany oczywiście na plus. Jednak pakiet zderzaków robi wielką różnicę..
Felgi robią dobra robotę, jak możesz to wstaw jasniejsze zdjęcia tych przednich dokladek bo wyglada to ciekawie.
squirrelkuss pochodze z Glogowa, jestem tam minimum raz na miesiac ale mieszkam w Czestochowie mozna sie kiedys zgadac, cos zawsze pomoge modyfikacje aut to moja praca tak naprawde...
MaTTeusz jutro jakas sesje zrobie, bo poki co pogoda plata figle plus praca
Poza tym za jakis miesiac autko wystawie na sprzedac - cel to TT RS :>
Na nowego mnie nie stac, chyba ze z usa tts lekko walniety robilismy juz takie silniki na 400-450 ale korci mnie ttrs i 600+... Dwa lata temu powstal taki u nas w Best-Performance.
Podoba mi się ta felga w tym koloerze auta dobrze to się komponuje : wrzucaj foty środka auta bo nigdzie nie widze
Ktoś Ci chyba TT-tkę sprzedaje?
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-t...-ID6yZ9wN.html
To ja wystawiłem orientacyjnie ale słabe zainteresowanie Szukam rotorów 19", ściągam Vosseny i cena w dół. Ale to w przyszłym miesiącu
Pytaliście o wnętrze, czarne, skóra + alcantara. Jedyne co mnie wkurza to radio Mam do kupienia nawkę w dobrej kasie ale odpuszczę chyba...
Tak poza tym to po DUBit strzeliło nam 100tyś, co chwilę zloty jakieś i już mam 101600
Generalnie z tego co widzę na forum czy na internecie projektów, to środek w postaci radia często jest zaniedbywany. Jednak powiedzmy sobie szczerze, przy emulatorze w schowku - nic więcej nie potrzeba, pod warunkiem, że jest kierownica jest multi - to już must have.
W poprzednim samochodzie, jak szukałem, chciałem mieć koniecznie kolorowy wyświetlacz i nawigacje. No i znalazłem taki egzemplarz, jednocześnie dużo przepłacając. Nawigacja użyta 3 razy, bo ta iPhonowa czy Google Maps to i tak najlepsza, najszybsza i najprzyjemniejsza.
Rozumiem nowe samochody z ekranami mającymi opcji więcej niż najnowsze tablety. Jednak tutaj to bardziej kwestia widzimisie.
Powiedzmy sobie szczerze, te samochody mają inne walory. Głupi ekranik to w pierwszym lepszym japońcu czy Skodzie się znajdzie.
A generalnie. Zajebiste auto. Piekny kolor, swietna dokładka no i środek (fotele) bardzo ladna.
A co do zainteresowania.. W sumie dziwne, bo cena wcale zaporowa jakaś nie jest jak na rok i to co auto prezentuje sobą.