paliwo dzisiaj widziałem 3,40 za 98 w Przed Makrem w Ząbkach na Lukoil...
bosko
paliwo dzisiaj widziałem 3,40 za 98 w Przed Makrem w Ząbkach na Lukoil...
bosko
Czarne jest piękne
xylo, ruski są tanie i dzieki bogu ktos w polsce zrobi małą "rewolucję" na rynku mam nadzieje ze jak przyjadę do polski w styczniu to się miło zdziwie
NO RISK,
NO FUN.
nom to ci także napisze że obok na Neste też 3.40, a na shelu 3.45 za 95
ropa poszła na łeb na świecie to się w końcu coś rzuszyło...
Dla porównania w czeskiej Pradze tankuje około 20 groszy mniej niż w Polsce... :->
Czarne jest piękne
xylo a co ty robisz w pradze? kocham to miasto rozpust!!! te wszystkie cabarete polecam darling hehe
Pracuje
Ale już tylko do piątku. Wystarczy mi na ten rok wyjazdów, chce się w końcu samochodem na poważnie zająć
Ps. Możesz podrzucić parę adresów. Mieszkam bardzo niedaleko "La Fabrike" nie wiem czy kojażysz
Czarne jest piękne
Panowie ale o ruchaniu to nie w tym dziale
Znowu TT znowu Cabriolet
Dla ruchania kazdy topic jest dobry!
Wyszło 10-11 l/100 w Warszawie
nom i więcej nie wyjdzie no chyba że staniesz w takim koreczku np. od Szwedzkiej do Centralnego, zderzak w zderzak przez godzinę co sie mi wcześniej zdarzało... to wtedy bierze 12 :/
max123456 a ty gdzie urzędujesz obecnie ?
Kaśka, Jaką trasę robisz ?
Czarne jest piękne
xylo, tam gdzie mnie auTTo zawiezie
[ Dodano: 18 Grudzień 2008, 13:23 ]
a co do Pragi kiedys szlismy sobie z kolegami i jednego z nich zaczepił jakis menel chcial mu zrobić laskę za kasę - mielismy zwałe z kolegi Michala ze do dziś mu sie glupio robi jak muu sie o tym przypomni
NO RISK,
NO FUN.
Mam 180 kucyków (quattro) i spalanie to max 10 litrów,a na trasie to najczęściej 7,5 litra. Wydaje się, że to nie jest to tak źle. Kiedeś miałem Opla Astę w dieselku i paliło to 5 litrów max, ale frajda z jazdy TT >>>> inne auta
ja jestem zdania ile wlejesz tyle spalisz !!!! jak ktos chce kupic bmw 750 i pyta sie ile pali to proste oznacza ze go nie stac !!!!!!
jak kupiłe TT to troche sie przeraziłem bo na komputerze pokazywało nawet 13 litrów (oska) po wymianie oleju filtrów spalanie spadło i teraz jest 10.5 mniej wiecej całyczas takie pokazuje w miescie .
ja nie posiadam dlugo tt ale jak sie cieszysz autkiem to mam np 17,4 a jak mniej je wykorzystuje to i w jezdzie jak dziadek to i 10 zaledwie
Wczoraj droga poza miastem średnia prędkość 70-90 km/h wynik 6.96 litrow (PB 9 1.8T 180km ośka