Mam na myśli to, że u mnie fizycznie mniejsze felgi od 19" nie wejdą. Przód i tył hamulce TT-RS 8J. Może sekret tkwi w użytych adapterach.
Mam na myśli to, że u mnie fizycznie mniejsze felgi od 19" nie wejdą. Przód i tył hamulce TT-RS 8J. Może sekret tkwi w użytych adapterach.
AUDI nie przestaje się kochać.
bardzo fadnie te lampy wyglądają...
szkoda ze nie robią tego typu na front.. chociaz.. moze sie myle?
MARUDA
W jakiej cenie takie światła na ali?
Proponował bym kupić je na Allegro niż Alli chociaż zwrot zrobisz a tam to prawie kamień w wodę.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Aktualizejszyn:
Przyszły właśnie wg. mnie jedne z najlepszych opon na jakich miałem przyjemność jeździć biorąc pod uwagę jakość/trakcja na sychym i mokrym. A przejeździłem Micheliny, Pirelli, Continentale.
Co ciekawe w tym roku już można je kupić za 700-900zł a nie za 1200zł.
Co drugie ciekawe, nigdy nie miałem problemu z trakcją przy nawet średnio ulewnym deszczu z trakcją z mocą 620hp na tych oponach inne to palenie na większości biegach.
Kompozyt - mieszanka, jest sportowa, miękka (nie tak bardzo jak w TOYO R888 , ale opona jest jednocześnie półtwarda, stabilna, piasek przylega praktycznie cały czas, na mokrej nawierzchni nie miałem jeszcze przyjemności jeździć lepszą.
Yokohama Advan Sport V105
screen_010.jpg
screen_011.jpg
screen_012.jpg
Ostatnio edytowane przez MichalTT ; 25-05-2017 o 16:45
Komplet 2800zł, kusił mnie zakup Michelin Super Sport, które odziwo jeszcze można dostać (których stricte już nie produkują na korzyść Michelin 4S), ale na mokrym to jest kupa przy Yokohama-ch. Więc podziękowałem. A zacznie padać zaraz to chociaż sobie ponakur*iam na mokrym.
Ostatnio edytowane przez MichalTT ; 25-05-2017 o 16:54
Ostatnio edytowane przez KpRacing ; 25-05-2017 o 23:03