Szczęście w nieszczęściu, ze poszła tylko maska i grill, także fart był
Szczęście w nieszczęściu, ze poszła tylko maska i grill, także fart był
Dokładnie, najważniejsze, że nikomu nic się nie stało.
Btw : ja mam przedni zderzak jakbyś chciał, to jest wersja ORI+ABT:
xxscreen_01 May 20, 2017.jpg
xxscreen_02 May 20, 2017.jpg
xxscreen_03 May 20, 2017.jpg
Dzięki Michał.
Kompletny układ napędowy jeśli masz zbędny, to chętne przygarnę.
Zderzak zostaje S-line, bo prawie nie ucierpiał. Oczywiście bez lakierowania się nie obejdzie.
Dodatkowo do wymiany jest pas przedni, dwa mocowania lamp/grilla/zderzaka i dwa mocowania pomocnicze lamp. Część potrzebnych części już mam.
AUDI nie przestaje się kochać.
Ile dałbym za takie zdarzenie i takie uszkodzenia Czarnuli... Mogło być gorzej a przykładu nie trzeba daleko szukać... Także tylko CIESZYĆ SIĘ, że wyszło tak a nie inaczej i że Pati jest cała i zdrowa a Red'ka jak Grzesiek zrobisz będzie jeszcze ładniejsza!
Prace nad przywróceniem pełnej sprawności i świetności TT Red trwają.
Zakupiłem wszystkie niezbędne do tego części.
Dziękuję również naszym klubowiczom:
Kwinto za bezpłatne zaoferowanie mi obu przednich błotników.
Kemil za niewygórowaną cenę przedniego grilla.
AUDI nie przestaje się kochać.
Czyli wszystko na dobrej drodze! Trzeba na to zdarzenie popatrzeć jak na szansę, żeby TT RED była jeszcze ładniejsza Do zobaczenia już niebawem!
Grzesiu , ważne ,że masz części. Kolorem się nie przejmuj. Będziesz się wyróżniał
No dobra będę szczery - dzięki Tobie udało mi się odgruzować trochę garaż A tak na poważnie to cieszę się, że mogłem pomóc tym bardziej, że znam ten ból Co do kasy - świetnie wyszedłem na naprawie swojej TT więc uznałem że zrobię Ci prezent. Co prawda planowałem wycisnąć z Ciebie obietnicę zmiany felg ale nie chciałem Cię wkurzać
Nie jestem zupą pomidową żeby mnie wszyscy lubili
Dawaj jakieś foty Grzesiu
A ja napiszę inaczej.
Nie pokazuj, mniej niż tydzień do zlotu, niech będzie "WOW" w czwartek a nie dzisiaj