Gotowiec made in Japan lekko przerobiony przez Pawła
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Jak ten czas leci, hmm
Nowy dowód i nowa okładka aż cieszą oko
IMG_20170511_220253.jpg
Gotowiec made in Japan lekko przerobiony przez Pawła
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Jak ten czas leci, hmm
Nowy dowód i nowa okładka aż cieszą oko
IMG_20170511_220253.jpg
Może czas pomyśleć o jakimś spocie Legnicko Glogowskiego Okręgu Miedziowego
Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka
Kris, ja dopiero teraz zauważyłem ... gdzie są klapki od sprysków?!
Śmiem twierdzić że to 1wsze "R32" bez zinona
Patrząc na stary to chyba data na nim przeraża: 02.02.00 (17lat, eh)
[/QUOTE]
Nie przejmuj się, w moim focusie mk2 - jak chciałem wymienić filtr-usłyszałem, ze w ogóle go nie ma i ze to tak ma być ..., idąc z tym duchem korek paliwa tez możesz wywalić, faktycznie wygoda przy tankowaniu
Pozdrawiam
Miki
Zderzak w końcu na aucie
Faktycznie troche dziwnie bez spryskiwaczy. Ogolnie bardzo fajnie wyglada, zwlaszcza uzupelnione miejsce tablicy rejestracyjnej.. _kris, mogles zostawic klapki, kto wie moze ulatalbys okazjonalnie xenony.. Byloby jak znalazl
Kolor zderzaka nie dobrany czy tak wyszedl na foto?
Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Ten biały dół to tak na zdjęciu wyszedł.
Temat xenonów odpuszczam całkowicie, jedynie może dojdą ledy (waham się jeszcze).
Lakier dobierany do maski po nr kodu lakieru z palety audi. Srebrny to najgorszy lakier, delikatnie jest różnica, zdjęcie też zniekształca delikatnie.