Akurat 01.04 jest zlot w okolicach Kędzierzyn-Koźle to może po drodze znajdzie się fajny plener Jak na razie zostają mi zielone łąki xD
minibigii
Pentak
delleto
PiterSTR
Tt8n
Daras
Sparhawk999
MaTTeusz
AcidTT
MichalTT
Akurat 01.04 jest zlot w okolicach Kędzierzyn-Koźle to może po drodze znajdzie się fajny plener Jak na razie zostają mi zielone łąki xD
Kolejny uczestnik konkursu
2.Pentak
tt pentak.jpg
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
I już jest ich trzech
3.delleto
delleto.jpg
4.PiterSTR
_MG_1800.jpg
Ostatnio edytowane przez PiotrekHIT ; 15-04-2017 o 14:22
Piotrze w sobotę tez można coś podesłać ?
5.Tt8n
7935565_konkurswiosna1.jpg
6.Daras
c4a4ba48fa11fb422ff6cf6edfeca236.jpg
7.Sparhawk999
Nsdelh.jpg
8.MaTTeusz
17968416_1232140460214521_430021626_o.jpg
Dopiero przeczytałem, ja taki nieumalowany nie zdążyłem zrobić niczego. Wklejam najlepsze aktualne co mi tam przyszło do głowy. Nawet nie wiem czy zdąrzyłem.
Ostatnio edytowane przez PiotrekHIT ; 17-04-2017 o 10:14
Sparhawk, gdzie było robione to zdjęcie? Mega fajne widoki
hahaha, dopiero widzę datę postu , czekaj ale zdjęcie podesłałem nie? Nie ważne że miesiąc po czasie! Może się załapię na 9'wiąte miejsce.
--- jezioro Molveno w okolicach Trydentu. Włochy. Byłem w marcu na parapecie śmigać do południa. A po południu Tetunią po okolicach. Mocno polecam, serpentyny w górach, przełęcze, w pół odkryte tunele ciągnące się nad brzegami jeziora Garda(można ponapawać się dźwiękiem z wydechu). Poezja.
A mojej foty ni ma.. Piotrek sprawdz skrzynke
Ostatnio edytowane przez AcidTT ; 16-04-2017 o 10:15
9.AcidTT
accid.jpg
10.MichalTT
xxscreen_39 April 15, 2017.jpg
Mamy 10 finalistów, możecie już głosować. Ankieta anonimowa.
I świetnie! Podoba mi się !
Dziękować za wrzucenie po terminie.
No gratki wygranej Sparhawk. Nawet sam na siebie nie zagłosowałem tylko na Twoją - nie dość że pięknie się prezentuje w czarnym macie to jeszcze ten widok na góry. Kurcze to przez ten brakujący dekielek nikt nie oddał głosu...ajj...smuteczek. Sonda-ankieta trochę schowana w czeluści forum - druga sprawa że tylu zarejestrowanych userów i tak mało głosów.
Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma Widoki jak u Sparhawk super! Troche sie przewiozłem zanim zdecydowałem o swoim tle- w końcu jak w temacie wiosna musiała się przebijać
Mało troche głosów jak na tyle użytkowników aktywnych na forum. Liczyłem, że zwycięzca będzie miał ich przynajmniej 10
Może na kolejnych konkursach zjawi się więcej uczestników. Liczę na to
Sparhawk999 GRATULUJĘ !!!
Bardzo dziękuję nisko się kłaniam. Może jakbym już miał założone "20 letnie Tomassona to dobiłbym do 10 tki Ale i tak bardzo mi miło.