Pozdrawiam kierowcę czarnej TT 8n stojącego przy drodze przed Lubinem niedaleko salonu toyoty.
Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka
To jak wszyscy pozdrawiają to ja też pozdrowię Srebrna mk1 w zeszły czwartek na Obywatelskiej w Łodzi i kolejna srebrna w Ozorkowie 2 tygodnie temu w sobotę. Oboje odmachali i mrugnęli
Pozdrawiam też właściciela tetki z Łodzi z ulicy Kreciej (niebieskie coupe) i ulica Roślinna (zielone cabrio). Oczywiście obie za ogrodzeniami przy domkach jednorodzinnych. )
Dziś o 17:20 na alei Rejtana w Rzeszowie, czarna MK1 na skrzyżowaniu przed komisatiatem. Chyba nie pierwszy raz się widujemy na Nowym Mieście. Pozdrowienia
Dziś 20-21 w Piastowie na parkingu przy Tesco, srebrne Mk 1 roadster na miejscu dla inwalidów bez plakietki o numerze rej. WZ....
20:20 na Warszawskiej w Rykach, obok kina widziana piękna pomarańczowa (chyba matowa) MK2 stojąca w korku. Rejestracja WW
Pozdrawiam kierowce srebrnej MK1 wyjeżdżającego w dniu wczorajszym ok godz.12 na ul. warszawską w stronę Warszawy, jak również w dniu dzisiejszym kierowce z czerwonej MK2 na numerach EL.na rynku w Babicach .
To ja byłem w tej srebrnej, znów się widzimy na drodze. Również pozdrawiam
Możemy się niedługo złapać, jak coś to w kontakcie, zgadamy się na pw.