Głosy przyjmuje ale swoje zdanie mam i go nie zmienię...a rozmiar kierownicy to złudzenie bo jest mniejsza lub identyczna jak seryjna
Głosy przyjmuje ale swoje zdanie mam i go nie zmienię...a rozmiar kierownicy to złudzenie bo jest mniejsza lub identyczna jak seryjna
Zderzak to ten polamaniec z allegro "ridger", co wisial dlugi czas? Myslalem o nim, ale stan byl... slaby
Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Dokladnie to ten, moj lakiernik powiedzial to samo, powtórne klejenie, szpachlowanie i brak gwarancji czy nie popęka. Za ile wyrwales?
Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Czyżby to heble z Cupry R ?
Projekt zapowiada się ciekawie choć oczywiście są rzeczy do których ja czy ktoś inny podszedłby inaczej.
Tak czy inaczej trzymam kciuki i czekam na kolejne uaktualnienia.
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Na ostudzenie emocji odnośnie kierownicy, wrzucam zdjęcie tego zderzaka w pełnej krasie. Klusek, myślę, że z Twoimi felgami będzie to nieźle wyglądało
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzycho, felgi z tego zdjęcia nieziemsko mi się podobają JR16
Widzę zapowiada się fajny projekt, nie mniej jednak mi osobiście kierownica całkowicie nie pasuje do wnętrza tt, jest hmm... za bardzo klasyczna. Mam nadzieję, że będziesz tu na bieżąco opisywał budowanie tt'ki mnie osobiście interesuje jak bd z tymi brembo z cupry r, bo sam chciałem takie założyć ale już się pogubiłem z tym wszystkim niby p&p, a jednak z tego co gadałem z innymi pompa niby jest seryjna za słaba, niby to działa wszystko fajnie, a z tego co szukałem wszędzie jest ta sama pompa hamulcowa, z tego co czytałem na zagranicznym forum to wkładali jakąś dużo wydajniejsza od seryjnej i dopiero wtedy to hamowało jak ma hamować, także czekam na relacje po swapie
Pompy zmieniać nie trzeba do tych hamulców to bzdura.
Co do kierownicy, jeżeli wnętrze będzie zrobione podobnie to będzie to całkiem spoko wyglądać.
17861801_764185643747145_7406375938933617695_n.jpg
Co do hamulców, będą inne tarcze bo ten zestaw się sprzedał ale będzie dokładnie to samo tylko nie nacinane, a jak będzie trzeba to się wsadzi mocniejszą pompę ale na razie spróbujemy na tym co jest.
Na bank nie będzie brązowych skór itd, w planie są fotele recaro pole position - na CS'y niestety mnie nie stać
Zderzak z coolerem chwilowo prezentuje się tak, spasowanie level - brak levelu, zderzak chwycony na gorze tak żeby się trzymał bo trzeba podciąć go niestety pod orurowanie, jeszcze bez dokładki maxton, wszyscy obawiali się ze przy obniżaniu na powietrzu zatrzymają mnie podłużnice a chyba zatrzyma mnie dokładka, już jest bardzo nisko a po opuszczeniu planuje przód o jakies 5cm niżej
PS gdybyście się zastanawiali co to za auto z tym coolerem z tyłu jest to omega A z silnikiem 2jz toyoty z wieeeeeeelkim turbo
Ostatnio edytowane przez Klusek ; 10-04-2017 o 22:53
pompa hamulcowa spokojnie wyda. mam u siebie brembo 4tloczkowe o srednicy tloczka 42mm i jest wszystko w jak najlepszym porzadku.
widzialem z bliska ta audi ze zdjecia, miala zarabiscie zrobione boczki i wnetrze w alcantarze. pieknie!