no coś mi świta
Tak jak obiecałem założę dopiero jak pomaluję felgi.
Udało mi się jeszcze załatwić dekielki do tych moich niestandardowych felg i lansiarkie naklejki na ranty
no coś mi świta
Tak jak obiecałem założę dopiero jak pomaluję felgi.
Udało mi się jeszcze załatwić dekielki do tych moich niestandardowych felg i lansiarkie naklejki na ranty
TTaka sytuacja
Mówisz, że chcesz zrobić całościowy, końcowy efekt tak, żeby zwalało z nóg?
Panowie Simon i Per -Der muszę was upomnieć, wasze ostatnie posty to jakiś branzlowanie powietrza, nic nie wnoszące w życie forum pierdalamento, proszę trzymać poziom.
Znowu TT znowu Cabriolet
Może faktycznie nie wnoszą w ogólne życie forum, dlatego "spamowaliśmy" sobie w tematach dotyczących swoich samochodów, ale pisząc właśnie o TT. Przecież chyba między innymi taki jest sens tych wątków? Myślę, że bez problemu na forum można czasem znaleźć większe branzlowanie powietrza i to w bardziej konkretnych tematach. Także Żuczku trzymajmy poziom, w 100% popieram, ale popadajmy w skrajności .
U Simona to sie chyba ostatnio nic nie dzieje...
Ma on jeszcze tą TTkę? xD
TTaka sytuacja
A kto to? słyszałem ze ten hanys z krakowa opchnal te posklejaną stodołę na rynku w Sosnowcu
haha tak?
Ciekawe ile siana wziął za to...
TTaka sytuacja
O Wy żmije na własnej piersi wyhodowane... TT sprawuje się idealnie to co ma się dziać? :P
ma sie aktualizować wątek a nie, że mi sie wyświela JANUSZ OSTATNIE LOGOWANIE W CZERWCU!!!!!!!!!
No!
TTaka sytuacja
Moja biała piękność wystawiona na sprzedaż. Więcej info w ogłoszeniu, zapraszam - dla klubowicza na pewno znajdzie się jakiś rabat
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-t...-ID6yQ615.html
Ładna sztuka
Nie chcesz tego modułu sprzedać osobno może?
Klient na auto i tak nie dopłaci za to