Jeszcze jakieś tam małe zmiany, wpadnie dmuchawica K04-064, narazie wtryski i pompa zostanie seryjna ale to myślę po dotarciu się zmieni słupek już się składa, głowica gotowa, tempo mamy dobre
Jeszcze jakieś tam małe zmiany, wpadnie dmuchawica K04-064, narazie wtryski i pompa zostanie seryjna ale to myślę po dotarciu się zmieni słupek już się składa, głowica gotowa, tempo mamy dobre
Turbawka powinna fajnie wstawac w 1.8t. Kolektor juz jest spasowany z glowica 1.8t. Reszta po swietach sie bedzie dlubac.
Jak założysz to K04 zrób proszę foto jak jak to wygląda pod maską rozumiem, że dp idzie w strone tam gdzie ori tip ?
Dawno mnie tu nie było to wrzucę może jakiś update
Autko ma się dobrze, wszystko poskładane, dotarte, już po jednej imprezie, po 2x strojeniach a jeszcze czeka na 3cie we wtorek bo okazało się, że pompa zaczyna padać przy fullboost, jutro zakładam DeutschWerks DW65V, na szybko nagrałem dzisiaj filmik 0-100 na zimowych oponach i z tel w ręku więc nie mogłem sobie zbytnio pozwolić na skupienie przy przyspieszaniu mimo tego wypluło te 4.7sek wg. VFIZ'a czyli odczyt z ABS
W niedziele jak wszystko dobrze pójdzie jadę pośmigać na tor fiata na imprezę SMT Tychy
Wynik robi wrażenie!
Tak z ciekawości jaką mocą teraz dysponujesz, i na jakim doladowaniu?
xxscreen_06 April 03, 2017.jpg
Make my day!
Chyba pójdę tą drogą w redukcję masy
Heheheh, polecam, aczkolwiek spędziłem przy wiązce chyba 3dni
pompka już jest na swoim miejscu, jutro strojenie i wykresik
Pracy było sporo, ale jakie efekty Gdyby tak wyszło 350KM to byłoby w sam raz Powodzenia
Ja tam będę zadowolony z 300 heheh coby nie wyszło na wykresie, auto podaje jak trzeba, na odcinki żeby ogarnąć trzeba pojeździć i się go nauczyć
Bardzo fajny projekt, gratuluję i trzymam kciuki.
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Pochwal sie wykresem bo niby ja auta nie ogarnialem ale jakas cegielke w postaci pakiet kitu tez zdzialalem
Świetny wynik! Teraz tylko jeździć ogniem